Sta da radim?

Sta da radim sa svom ovom ljubavi koju imam?

Ne znam brate, ne znam sta da ti kazem... :think: :confused: Eto mene cesto drugari savetuju da bi trebao da se zaljubim, da se vulkan mojih emocija, koji se nikada nije sasvim ugasio, ponovo probudi i prokljuca, ne bi li u tom stanju blazenstva zaboravio svakodnevne brige. Ali kad ih razuverim jednostavnim faktom da mi je kada sam poslednji put izjavljivao ljubav odbruseno "Pa sta!", onako u maniru Djordja Djoke Cvarkova, s onom intonacijom i stavom "Mursh, debilko jedan!", oni ustuknu i nadju se zateceni kao sto sam evo sada ja. :confused: Znaci, da si eventualno pitao sta da radis sa erekcijom koju stalno imas jos bi se i nasao neki mudar i konstruktivan odgovor, ali s tom ljubavlju zaista ne znam sta bi mogao da preduzmes. :confused:

Usmeri je na novac, zaradi mnogo para i jevi se sa temom "Sta da radim sa svom ovom ljubavi koju mi nude".

Bez sale, zao mi je sto u zivotu nisam svu ljubav podelila na dete i novac. Bacala sam osecanja na gluposti, ne samo ljude vec i stvari, nauku, predele. Na kraju nicem nije vredelo.

jednostano receno. rasipala si gorivo ko wartburg :(

joj kakva tema:)
budi srecan.:)
jer sve se u zivotu svede ne jednu jedinu veliku srecu: sto smo uopste sposobni da volimo:)
zivot, ljude, cvece, sebe, muziku, nebo, zemlju..:heart:

Back