hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.265
samo sam htela da budem talentovana a nisam ni to

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

frajeri vole talentovane i zgodne, cak zgodne manje vise nego talentovane, a to mislim da nisam?
znaci to je to
hirajgo, jel znaš ti kako su polunebitne ribe u srednjim školama se izdizale na nivo glavnih pichaka?
tako što su bivale s najvećim facama u razredu/školi.
znači kaćemo se kresnemo?
Kakav frajer tebi treba? Onaj koji voli druge?
Cudi me da si ti postavila ovu temu.....
frajeri vole talentovane i zgodne, cak zgodne manje vise nego talentovane, a to mislim da nisam?
znaci to je to
Kakav frajer tebi treba? Onaj koji voli druge?
Cudi me da si ti postavila ovu temu.....
jel mozes da volis nekog ko je slican tebi sto mora biti bas frajer?
eee isao si u skolu? ali u osnovnoj se retko ko kresao pre 20 god ipak
ma zebava bre, drama kviin, oće da je u centru pažnje.
da se banuje!
da voli mene da mu se svidjam ko sto mu se svidjaju te druge koje su talentovane, da ni ne stignem da mislim o njima
mada sve je izgradjeno na tim pretp. da moram da se cimam stalno, mozda bi sad i smetalo
ali ih mrzim, mrzim te ribe nekako
da voli mene da mu se svidjam ko sto mu se svidjaju te druge koje su talentovane, da ni ne stignem da mislim o njima
mada sve je izgradjeno na tim pretp. da moram da se cimam stalno, mozda bi sad i smetalo
ali ih mrzim, mrzim te ribe nekako
frajeri su brzi a mnogo mislim zato me ne trpe
a dobro svako u svoju fioku
OK. a sad da se vratimo na temu
Sta treba da promenim, uradim, itd da me Markiz & ekipa gledaju ajd ko sebi ravnog recimo tj ne ko kretena. oni uocavaju
znaci... STA
moze i kroz shalu dosetku cimanje, to

eto vidiš da nisi tako konstantno pasivno agresivna prema meni možda bi te i kresno....ovako....![]()

ugradi silikone?