xpforswodniw
Zainteresovan član
- Poruka
- 392
ako pitam devojku da li bi izasli zajedno nekad u buducnosti....a ona kaze "ako bude prilike" jel mora da znaci da je to odjeb ili...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rekao sam ti neku noc
kandzijom bih te po ledjima
volela bi me
a ja bih te odrao, jos bi ti

ako pitam devojku da li bi izasli zajedno nekad u buducnosti....a ona kaze "ako bude prilike" jel mora da znaci da je to odjeb ili...?

znaci kreten sam osecam se tako. ok neki ce reci da nisam ali mnogi da jesam
sta da radim da ne budem kreten da budem bolja kao sto ste vi sto ste na visem nivou i mene gledate kretena (ok u nekom smislu me ne geldate, ali u nekom da li je to neki seksualno drustveni nivo da, to varira od simpaticnog do gadnog kretena)
sta da u ovim godinama uradim 32.kusur da budem ko vi faca i da se tapsemo po ledjima i da vam se dize na mene. sto drustveno sto erocki.
znaci to su ti kul ljudi i kul ribe. i da vidim da li bih propusitla ako bih s vama postala ortak a raspade dusevno ostavila i stidljivce
znaci banshi, saint, markiz, ko se vec proziva u tome

?

nema bre kul ljudi ko te to lagoznaci to su ti kul ljudi i kul ribe. i da vidim da li bih propusitla ako bih s vama postala ortak a raspade dusevno ostavila i stidljivce

rekao sam ti neku noc
kandzijom bih te po ledjima
volela bi me
a ja bih te odrao, jos bi ti
mjok tia ti me prijavljujesh da te maltretiram?

a ono pamet kao reper efikasnostia inace znas ne mogu da te pratim pametniji si znatno