sta da radim

• Začetnik teme Začetnik teme yu-li
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mnogo toga treba da se prodje da bi se doslo do prave ljubavi pa cak i ovako nesto. To nije nista strasno. Preispitaj sebe sta tu ima za, a sta protiv. Nije sramota misliti tako nesto ali to se prevazidje ako je u pitanju ljubav, a to se vrlo brzo sazna. U tom slucaju bi trebalo da ti se sve na njemu svidja, cak i to sto ti se ne svidja. Nisam ti rekla nista novo, ali tako stvari stoje. Zelis ga ili ga ne zelis pitanje je sad?! :oops:

yu-li:
da li ste ikada bili u vezi sa deckom koji vam se svidjao kao osoba i sve vreme provedeno sa njim je kao u raju ali ima jedan problem: njegov spoljasnji izgled kao i o oblacenje vas nikako ne privlaci? ja sam u vezi sa deckom vec duze vreme ali njegov spoljasnji izgled me nikako ne privlaci ali kad je mrak i kad ga ne gledam onda je sve drugacije. sta da radim? da li ce mi se ikada svideti njegov spoljasnji izgled?
pa pazi,neznam sta cenis ali spoljasnji izgled nije najbitniji,elem,kada je neko ok osoba onda i nije toliko bitno kako izgleda!pazi,ja imam curu koja izgleda ok,ali joj je drustvo pomalo otkaceno,to sve treba kapirati na nacin niko nije savrsen.sta da ti kazem,ako ti je sa njim lepo onda spoljasnji izgled nije toliko bitan.

Back