Sta da radim?

Ljudi, hvala vam svima! Nema potrebe da ulazite u raspravu zbog mene! Samo sam trazila savet! Georgejune je preterao ali to ne govori o meni kao osobi! Zelim dete, cinjenica je! Rekao mi je da je rano-posteno! Ja sam ***** jer ne mogu da ga ostavim-to verujem da govori o mojoj ljubavi prema njemu!
GAZELA-hvala ti puno!
Sto se tice moje zrelosti, da pojasnimo! SMATRAM da sam dovoljno zrela za taj korak. Cak mislim da sam mnogo zrelija nego mnoge devojke koje u mojim godinama imaju decu! Znam koliko je tesko podizati dete (napomenula sam da se ja zadnjih 7 godina brinem o mladjem bratu-tu je i majka ali ja sam tu tacka oslonca)! Nisam lelemud koji bi u drugoj situaciji sklepao dete po svaku cenu! Svaka budala moze da ima dete!
Nije me sramota rada, mome detetu NISTA falilo ne bi! Ja i sad paralelno sa studijama radim-iako nema porebu za tim! Radim jer se na taj nacin osecam korisnom i ispunjenom!
Oduvek sam volela decu, cak sam i buduce zanimanje u odnosu na to odabrala! Zato mi je toliko tesko da se pomirim sa cinjenicom da sam na pragu steriliteta! No dobro, sta ce biti, bice! Sledece nedelje ponovo imam pregleg, videcu sta ce reci!

Da tema je za zdravlje..a u tvom postu ne navodis dete..koje nije slovo na ekranu..ono nastaje iz ljubavi..ne iz zdravstvenih problema..a ti ovde pricas o svojoj ljubavi..kao da imas 15 godina.:thumbdown:
I NIKO ne kaze da dete treba da se se napravi iskljucivo zbog zdravstvenik problema! Nama je ok, volimo se! Ne vidim zasto ne ubrzati neke stvari ako se vec toliko slazemo! Zasto cekati da se resi stambeno pitanje, da se kupi novi auto, da tata da pristanak....

Cekaj - ja sam kriva ako neko blene kao majmun u moje dupe? Cime sam ga izazvala? Time sto imam dupe?

:!:Kako mozete atakovati samo muskarce,kao da su samo oni krivi sto bulje u grudi i dupeta.To sto smo mi glupe guske i sto svasta dozvoljavamo,a pri tom nemamo svoje JA,a trabunjamo kako smo jake i zrele to je problem zenskog roda,a ne muskaraca.

Veruj mi, kada muskarac poteze takve argumente, to on samo trazi izgovoro da bi ti rekao NE..E, sad tu je bitan razlog iz kojeg on to radi...

I NIKO ne kaze da dete treba da se se napravi iskljucivo zbog zdravstvenik problema! Nama je ok, volimo se! Ne vidim zasto ne ubrzati neke stvari ako se vec toliko slazemo! Zasto cekati da se resi stambeno pitanje, da se kupi novi auto, da tata da pristanak....

Ni slucajno ne podlezi pritiscima ovih koji te optuzuju da trazis donatora....Tvoj problem je velik i ti moras sve ostale odluke u zivotu da prilagodish tom problemu...Ti kazes da ga volish, a on nece dete...Razmisli da li si spremna da zarad jednog muskarca napravish takvu zrtvu. Razmisli da li je on vredan toga...Mozda to i prodje najbolje, ali ovde su tvoje telo i tvoja buducnost u pitanju....
Koliko god bolno bilo preseci i donesi odluku....Ali pri tom pretresi i sve posledice koje bi ti mogla doneti odluka koju ces doneti....
Iskreno po meni je taj tvoj momak neodlucan i kolebljiv i kao takav ti nije neka sigurnost...Ali ljubav prasta i trpi sve...

Ni slucajno ne podlezi pritiscima ovih koji te optuzuju da trazis donatora....Tvoj problem je velik i ti moras sve ostale odluke u zivotu da prilagodish tom problemu...Ti kazes da ga volish, a on nece dete...Razmisli da li si spremna da zarad jednog muskarca napravish takvu zrtvu. Razmisli da li je on vredan toga...Mozda to i prodje najbolje, ali ovde su tvoje telo i tvoja buducnost u pitanju....
Koliko god bolno bilo preseci i donesi odluku....Ali pri tom pretresi i sve posledice koje bi ti mogla doneti odluka koju ces doneti....
Iskreno po meni je taj tvoj momak neodlucan i kolebljiv i kao takav ti nije neka sigurnost...Ali ljubav prasta i trpi sve...
Malopre sam potegnula tu temu sa njim! Negodovanje... Kad je video da sam na ivici suza, nasao je izgovor i otisao! Vratio se posle 5 min sa buketom ruza! A ja? Meni je doslo da ih bacim u smece!

Ti svoje misli izrazavas na veoma cudan nacin! Mislim da vise ni sam sebe ne razumes!I NIKO ne kaze da dete treba da se se napravi iskljucivo zbog zdravstvenik problema! Nama je ok, volimo se! Ne vidim zasto ne ubrzati neke stvari ako se vec toliko slazemo! Zasto cekati da se resi stambeno pitanje, da se kupi novi auto, da tata da pristanak....

Procitaj malo bolje savete na ovoj temi..savrseno dobro znam sta govorim..sta bi bilo da ti ne zelis dete..da li bi te ostavio.

Back