Sta da radim?

pa mogao bi i on da razmislja da ti nije stalo do njega i do toga sta on zeli,nego da mislis samo na sebe i svoje materinstvo...mislim nemoj pogresno da me razumes,ali i meni sutra da neko kaze znas moji spermatozoidi iz dana u dan bivaju sve malobrojniji i nepokretniji ( ili sta god na tu temu) i ja zelim da imamo decu ( da te napumpam) ja bih pobegla glavom bez obzira,pa moze da bude najsuperkul covek na svetu itd...jednostavno prevelika ocekivanja u datom trenutku.
ma koliko sve dobro funkcionisalo,licno bih to smatrala zrtvom za koju niti sam spremna,niti za kojom imam zelju.
ako on nece decu a ti po svaku cenu hoces,mislim da je najlosija stvar da ga na silu teras...

Da stvar bude gora, jednom mi je kasnila menstruacija, ja sam se nadala da je to to, da mu se potkrala greska... Bio je preplasen, kao da ce mu se zivot prekinuti sa mojom trudnocom... Rekao mi je da mora da razgovara sa ocem o tome sta da radi!!! Bilo mi je muka od svega! Pa zar da njegov otac, umesto mene i njega, odlucuje o tome!? Ja sam, naravno, dobila, njemu je pao kamen sa srca a ja sam se zamalo sa zivotom rastavila!!!!

dobro
izvini
ali bolje je da znas kako stoje stvari
istina zna da boli
zato ti i kazem da obustavish pritisak na decka
ako nista posudi, digni kredit ili plati zamrzavanje jajnih celija pa udri brigu na veselje
cuo sam da u beogradu ima banka sperme
za jajne celije nemam pojma

a je l moze da se sachuva jajna celija ko sperma pa kad ocesh izvadish iz zamrzivacha....?
Missim je l taj defekt vazi samo za jajnike ili i matericu?
Kolko sam ja skapirao ti vishe necesh moci da budesh plodna,da zachnesh bebu ali uvek je tu veshtachka oplodnja i mogucnost da tako rodish.

Da stvar bude gora, jednom mi je kasnila menstruacija, ja sam se nadala da je to to, da mu se potkrala greska... Bio je preplasen, kao da ce mu se zivot prekinuti sa mojom trudnocom... Rekao mi je da mora da razgovara sa ocem o tome sta da radi!!! Bilo mi je muka od svega! Pa zar da njegov otac, umesto mene i njega, odlucuje o tome!? Ja sam, naravno, dobila, njemu je pao kamen sa srca a ja sam se zamalo sa zivotom rastavila!!!!

Ti si verovatno zrela iako ti je tek 21...Rodi ali razmisli pre toga da li zelis dete sa takvom osobom bez obzira sta osecas prema njemu.Meni ne deluje kao neko na koga bih zelela da lici moje dete( iako je zaista jos premlad da se ocekuju od njega drugacije reakcije) . I naravno,pre svega razgovaraj sa majkom,i ona je sama podizala decu pa ce znati da te posavetuje.

dobro
izvini
ali bolje je da znas kako stoje stvari
istina zna da boli
zato ti i kazem da obustavish pritisak na decka
ako nista posudi, digni kredit ili plati zamrzavanje jajnih celija pa udri brigu na veselje
cuo sam da u beogradu ima banka sperme
za jajne celije nemam pojma
Da se razumemo, ne chantram ja njemu svaki dan o tome! Pricali jesmo, u nekoliko navrata! To je vise ono sto mene izjeda iznutra! Privi put pricam sa nekim o tome, ni drugaricama ne pominjem! Lakse mi je sada, kada vama kazem! Mozete objektivno da pogledate situaciju!!!

idi bre sto si tako osetljiva
pa znam bar tri udate zene koje bi se ponele slicno ko tvoj dragi kad bi im kasnila meca iako su u braku s muskarcima koje vole(znaci ako su u braku kapiram da su mislile na duze staze tj na ceo zivot)
moje misljenje je da se previse opterecujes

Ti si verovatno zrela iako ti je tek 21...Rodi ali razmisli pre toga da li zelis dete sa takvom osobom bez obzira sta osecas prema njemu.Meni ne deluje kao neko na koga bih zelela da lici moje dete( iako je zaista jos premlad da se ocekuju od njega drugacije reakcije) . I naravno,pre svega razgovaraj sa majkom,i ona je sama podizala decu pa ce znati da te posavetuje.

vidi se da je zrela...prepoznao sam to u prvoj recenici njene teme : )

Ako devojka ima policisticne jajnike ili slican problem - to je veoma veliki problem! Moze se desiti da u roku od dve godine postane neplodna, a da pritom mora da istrpi vrlo neprijatne stvari....I ko te pita dal ima 23 ili 53 godine?
A ovaj tvoj komentar GEORGE je vrlo ruzan. Ne mozes na takav nacin komentarisati zdravstvene probleme, a narocito ne kada je devojka ovako mlada i uplashena...Bolje precuti.
Nego, draga, ostavi ti njega lepo i probaj da nadjes nekog finijeg momka, koji ce te razumeti...A mozes i da ostanesh sa njim i jednostavno da kazes "Sta mi Bog da"...Na Tebi je da doneseh odluku...Na zalost, zivot ne pita koliko godina imash i da li si zrela za takvu odluku...

Na koje stvari u 21god?ja bih te ostavio istog trenutka kad bi pomislila da ti treba samo muzjak donator.

Poslednja izmena:
Ti si uplashena s pravom (da tako kazem), a on je uplashen jer je - prosto - sam po sebi kukavica...I da ti kazem da je TAJ preplaseniji od tebe...Zamisli kad mora tatu da pita . Nema hrabrosti ni da donese sam odluku, nego trazi da ga otac savetuje da bi on snosio odgovornost, a ovaj TVOJ imao posle koga da krivi...

Ovo ima veze sa njenim zdravljem, a Ti okreces pricu na brak... Njoj je ugrozeno reproduktivno zdravlje - ako mozes da razumesh to...
Moze da odluci - da ostane sa njim, po cenu da mozda nikada ne moze da ima decu...Ili da nadje nekog drugog koji ce je vishe voleti i razumeti njen problem...I kraj price.

Samo potvrdjujes njeno razmisljanje..kada bi muskarac zahtevao od devojke da zatrudni zbog njega u 21..da li bi tako isto pricala..ili bi opet savet bio da nadje drugog ccc

Ako nishta drugo - barem Ti je sam stavio do znanja da nece dete...Barem nesto dobro od njega...

pa nije reko da nece
nego je nezreo i ne osjeca se sposobnim da se upusti u to...trenutno
mada je dzordzi stvarno tenkre sto napada djevojku
ali to se i moze ocekivati od jednog petnaestogodisnjaka i to koji je invalid i nikada nije ugledao sunce...samo monitor

Vise voleti..ko ce po tebi izdrzavati to dete..ona je student!!!Znaci dvoje ljudi su zajedno..ne pita se jedna osoba..sta da ima decka od 18 godina..deca nisu za decu..nece ga vaspitati i izdrzavati baba i deda.
Betmene ubuduce me postedi svojih gluposti.

Sa deckom sam u dugoj vezi! Ne mogu da gresim dusu, ok nam je!!! Ali postoji jedan problem! Ja zelim bebu! Imam ozbiljnih ginekoloskih problema, jajnici mi se usled cestih upala i cista smanjuju! Ginekolog mi je rekao da pozurim sa tim jer su mi sanse da zatrudnim sve manje i manje! Oboje smo mladi (ja imam 21 godinu a on 22)! Njemu tako nesto ne pad na pamet! Ima svoj privatan posao ali jos uvek zivi sa roditeljima, nije resio stambeno pitanje! Sta da radim? Ja sam iz dana u dan sve ocajnija!

Ako on ipak ostaje pri svojoj odluci nađi nekog drugog.
Nisu svi muškarci isti.

Back