Sta da radim? ? ?

alya:
Veruj meniiii, veruj meniii, meniii.....
leukz_nl_bewegende_emoticons_super_2_12.gif
leukz_nl_bewegende_emoticons_super_2_11.gif
Veeeeruujemm tiii 8)

Evo ovako. Da vidimo cinjenice. Ona nije tu i nece je biti 5 meseci. Ti si u piku udara hormona, ali je volis.
Dakle dilema-prevariti ili ne - nema veze sa njom ukoliko ona ne sazna da si je ti prevario.(Ako sazna imaces sasvim druge probleme,pa o tom po tom.)
Ti sada treba da vidis sam sa sobom da li ti je ok da je prevaris (krajnje diskretno) ili ti je trulo. Ako ces o SEBI misliti lose i ako ces se osecati lose ako je prevaris, nemoj to da radis. Lakse je izdrzati 5 meseci bez sexa nego ziveti s losim misljenjem o sebi samom. (uvek mozes da se druzis s nama na forumu i da se snalazis na druge nacine da ubijes vreme) Pokusaj da budes veran,naucices svasta o sebi samom i to ce te ojacati.Sta god da odlucis, treba da to odlucis zbog sebe licno, pre svega.

Dennis.D:
Letos sam se smuvao sa jednom devojkom koja me je inspirisala...Zaljubio sam se u nju...Ona je trenutno otputovala u inostranstvo!Cujemo se skoro svaki dan.Obecali smo jedan drugom da cemo biti verni!!!Treba da dodje za 5 meseci...Sta da radim?nemogu valjda da drkam 5 meseci??? 88"

Pa ako si obećao vernost .. dr.kaj ... niko te nije vukao za jezik.

Dennis.D:
Letos sam se smuvao sa jednom devojkom koja me je inspirisala...Zaljubio sam se u nju...Ona je trenutno otputovala u inostranstvo!Cujemo se skoro svaki dan.Obecali smo jedan drugom da cemo biti verni!!!Treba da dodje za 5 meseci...Sta da radim?nemogu valjda da drkam 5 meseci??? 88"
Mukice, pa ti si dosao ovdje da trazis blagoslov za svrljanje?!
Ako, ako, izabrao si pravo mjesto za takvu rabotu...!

Dennis.D:

NADJI NEKU I UZIVAJ.NEMOJ SAMO DA SE VEZUJES.A TO DA CE TE SE VERITI I OSTALO..PROCI CE TE TO..VERUJ MI.

Back