Lusy Lusy
Domaćin
- Poruka
- 4.087
Veeeeruujemm tiii 8)alya:Veruj meniiii, veruj meniii, meniii.....![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veeeeruujemm tiii 8)alya:Veruj meniiii, veruj meniii, meniii.....![]()
![]()
sinišaa:...modelsice ti si genije ..... :razz:
....ajde napiši par scenarija za serije..... 8-)
....pa nek yebe bre,ko mu brani.......topmodelsica:Decko nece da gleda serije hoce da je be.
sinišaa:....pa nek yebe bre,ko mu brani.......![]()
![]()
![]()
..... a ti si mu predložila rebus jbg.... :-D
...razumem ja tebe ali mali nema nikakav nivo......topmodelsica:Ne mogu drugacije da se spustim na njegov nivo.
sinišaa:...razumem ja tebe ali mali nema nikakav nivo......![]()
![]()
![]()
Lusy Lusy:Vi jos uvek raspravljate o njemu,jos je mlad dajte mu vremena da malo odraste i izgradi se kao licnost..
...ma jok bre,mali je krenuo yebačkim stopama i biće od njega nešto po tom pitanju.... 8-)Lusy Lusy:Vi jos uvek raspravljate o njemu,jos je mlad dajte mu vremena da malo odraste i izgradi se kao licnost..
Lusy Lusy:Uf...zar stvarno tako zvucim...odma cu da se menjam...![]()
...misliš da bi mali imao još jednog batu ili seku.....Aleksej_BASO:Jos bolje!![]()
...ma jok bre samo sodu bikarbonu.....alya:Jes ti sladak avatar sinke....koji osmeh...koristis Aquafresh?![]()
Dennis.D:Letos sam se smuvao sa jednom devojkom koja me je inspirisala...Zaljubio sam se u nju...Ona je trenutno otputovala u inostranstvo!Cujemo se skoro svaki dan.Obecali smo jedan drugom da cemo biti verni!!!Treba da dodje za 5 meseci...Sta da radim?nemogu valjda da drkam 5 meseci??? 88"
Mukice, pa ti si dosao ovdje da trazis blagoslov za svrljanje?!Dennis.D:Letos sam se smuvao sa jednom devojkom koja me je inspirisala...Zaljubio sam se u nju...Ona je trenutno otputovala u inostranstvo!Cujemo se skoro svaki dan.Obecali smo jedan drugom da cemo biti verni!!!Treba da dodje za 5 meseci...Sta da radim?nemogu valjda da drkam 5 meseci??? 88"
Dennis.D:Letos sam se smuvao sa jednom devojkom koja me je inspirisala...Zaljubio sam se u nju...Ona je trenutno otputovala u inostranstvo!Cujemo se skoro svaki dan.Obecali smo jedan drugom da cemo biti verni!!!Treba da dodje za 5 meseci...Sta da radim?nemogu valjda da drkam 5 meseci??? 88"