Danas mi ceo dan vrti dupetom pred nosom, skine gornju majcu pa ostane u donjj da joj vidim atribute. A ja ko budala ne znam sta da radim i kako da se postavim. A razvalio bi je od ***** a ne znam kako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eclipse:pa pozovi me da ti pokazem,al samo ako je ta neka dobra!
il se pravis vazan il se pravis g*up,ili mozda jesi ovo drugo?![]()
AcaBg82:Danas mi ceo dan vrti dupetom pred nosom, skine gornju majcu pa ostane u donjj da joj vidim atribute. A ja ko budala ne znam sta da radim i kako da se postavim. A razvalio bi je od ***** a ne znam kako.
Legendo!Aleksej_BASO:Ma uvati je malo za guzu ali onako popustenopa onda ako se na buni nastavis dalje....
A ako se bude bunila kazes joj "ej mislio sam da si zrelija" tako da opet ona ispaden 'ljanka.
Aleksej_BASO:Ma uvati je malo za guzu ali onako popustenopa onda ako se na buni nastavis dalje....
A ako se bude bunila kazes joj "ej mislio sam da si zrelija" tako da opet ona ispaden 'ljanka.
Chubbchubb:Legendo!![]()
AcaBg82:Dodje mi, da je uvatim za dupe sise, savatam, izvadim nadignut ***** i stavim njenu ruku na njega. Ali ne znam koliko je to pametno?
Aco moraš prvo smisliti šta hoćešAcaBg82:Ja ne znam ko govori istinu a ko laze, neki kazu da treba da budem fin pristojan nevin i naivan, neki isto to samo sa dozom bezobrazluka i misticnosti, treci da treba da budem drzak , nevaspitan i siguran u sebe ono izvadim ***** uvatim je za sisu, cetvrti kazu cetvrto. Zaista ne znam ko me laze a ko prica istinu.