sta da radim pomazite??

roditelji stvarno mogu da naprave probleme...mislim,zamisli da ti neko svaki dan kljuca ''sta ce ti on/ona,..mozes ti i bolje..''..na kraju ti se smuci..pa pokleknes...ovo prica iskustvo iz mene...hm..nazalost...
...ali to pali samo kad si mlad...a posle..ko ,bre,jos koga pita sta njegovom srcu prija.....

shadow88:
.sta da radim da li da se borim ili da prihvatim sudbinu ...(mada moji nece direktno da kazu ali vidim po reakciji)STA DA RADIM DAJTE NEKI SAVET????

Stani malo luda glavo. Stavi se u njihovu poziciju. Zamisli da se sutra zakrvi$ sa nekom kuchketinom i da tvoj cerka $iri noge, daje u guzu, pu$i i guta njenom usranom sinu. Stavi prst na chelo.. prestani da misli$ samo o tome kako da namiri$ macu. Razmisli o tome kakav poraz dozhivljavaju tvoji roditelji dok njegov cjale likuje u stilu: "Ovaj moj mali remeti rad bubrega onoj njenoj droljici. Uh $to mi je merak.. evo chastim pivo" .. i sve na te fore...
[/b]

Idi bre druze... ti o seksu pricas kao da su te komsije dve zaracene strane i kao da je seks izmedju te "dece" neko srednjovekovno muchenje...kao da se hebu Huti i Tutsi, kao horde koje kad osvoje neki grad divljacki hebu sve zene svojih protivnika...pa ono...zainat i u guzu i da gutaju

Odakle bre tolika mrznja? Nigde nije rekla da su ljudi u krvnoj osveti....samo se malo ne podnose. Ti ga ****** pretera

cLick - OR - Die:
Stani malo luda glavo. Stavi se u njihovu poziciju. Zamisli da se sutra zakrvi$ sa nekom kuchketinom i da tvoj cerka $iri noge, daje u guzu, pu$i i guta njenom usranom sinu. Stavi prst na chelo.. prestani da misli$ samo o tome kako da namiri$ macu. Razmisli o tome kakav poraz dozhivljavaju tvoji roditelji dok njegov cjale likuje u stilu: "Ovaj moj mali remeti rad bubrega onoj njenoj droljici. Uh $to mi je merak.. evo chastim pivo" .. i sve na te fore...
tako je.

ma bre, ne mogu da verujem. mozda je u 18. veku bilo normalno da se trazi dozvola ili blagoslov od roditelja za slicne situacije. ustvari, mozda bi postavljacici teme trebalo mama i tata da nadju pogodnu partiju za udaju, da je lepo zbrinu, pa da ona ne divlja okolo sa decacima iz "lose kuce". ili, ako imas neku babu koja ima dovoljno vremena, da ti provodadzise, da nadje nekoga koga ce tvoji odobriti, onda si, devojko draga, srecna. ne bi visila ovde po perverznim forumima nego bi vezla i heklala devojacku spremu. sram te bilo!!!!! idi pravi kiflice!!!!!! i mammu da pitas kada ces na spavanje!!!!!

ja sam isto, prvi put kad sam hteo da se zenim, upoznao divnu devojku koja se zvala Sabaheta... iz ugledne porodice bila... i kostala je samo 5,000 evra... + svadbu mi da pravimo... al' mi tata i majka isto rekli da ne moze... a ja kazem: majko, ne razumes me... ja je volim... i, sad, posle 6 meseci, vidim da su bili u pravu... njeni su samo hteli da kupe golfa dvojku... al' dobar golf... dizel, 88 godiste...

shadow88:
zdravo,imam decka,puno ga volim kao i on mene, upoznali smo se pre godinu dana,ma super je jedini problem je to sto moji nece da ja budem s njim i to samo sto su nekada u proslost imali neku svadzu s negovim roditeljima.......sta da radim da li da se borim ili da prihvatim sudbinu ...(mada moji nece direktno da kazu ali vidim po reakciji)STA DA RADIM DAJTE NEKI SAVET????

Ma ko jos slusa roditelje danas?!?!
Ako mislis da je vredan onda TE BAS BRIGA,.......

cLick - OR - Die:
[/b]
...u,bre...al su ti crna ova slova..... :?

Stoji sve kako sam napisao. Recimo, da odgaja$ i ulazhe$ u zhensko dete koje ce se sutra (da bi namirilo macu) podati genetskom materijalu tvojih najomrazhenijih neprijatelja. Zar to nije poraz?

Zamisli da si se posvadjala sa drugaricom i da je ne podnosi$, a tvoja keva joj kupuje chokolade i $nalice dok joj tvoj cale uplacjuje letovanje u $paniji. $ta bi mislila o svojim roditeljima, kako bi se osecala.. hajde budi iskrena?!

"Rani kuche da te ujede!" - nije dzaba premudri narod izmislio ovu poslovicu

Click, ako si mislio na mene, i ono sto sam ja komentariosao, musko sam, imam 37 godina i jedno malo musko dete....ako nisi, sorry, ali i dalje mislim da preterujes.

Mozda bih razmisljao kao ti kad bi se radilo o ljudima koji su mojoj porodici naneli neko veliko zlo, ili mi ubili nekoga, ali za komsije sa kojima sam se oko necega nekad svadjao....nema to toliku tezinu.

I konacno, deca jesu genetski materijal svojih roditelja, ali nisu kriva sto ih je rodio neki idiot i ponekad uvide kakvi su im roditelji pa se vremenom od njih distanciraju.

Pozz

pa da, a roditelji se posvadjali jer komsijsko kuce presko u njihovo dvoriste i zapisalo im travu...pa sad vidi kako je to opasno.. nas narod se svadja oko najvecih gluposti pa posle deca zigosana za celi zivot.
"moj deda nije pricao sa njegovim pradedom, pa nece bogami ni moja cukununuka sa njegovim praunukom.."...JAO

cLick - OR - Die:
Stoji sve kako sam napisao. Recimo, da odgaja$ i ulazhe$ u zhensko dete koje ce se sutra (da bi namirilo macu) podati genetskom materijalu tvojih najomrazhenijih neprijatelja. Zar to nije poraz?

Zamisli da si se posvadjala sa drugaricom i da je ne podnosi$, a tvoja keva joj kupuje chokolade i $nalice dok joj tvoj cale uplacjuje letovanje u $paniji. $ta bi mislila o svojim roditeljima, kako bi se osecala.. hajde budi iskrena?!

"Rani kuche da te ujede!" - nije dzaba premudri narod izmislio ovu poslovicu

Ovaj i prethodni post su totalni kretenizam. Nisu bre deca roboti koje ti pravish da bi lechio svoje frustracije, i neostvarene ciljeve. Pokushaj kontrole dece, na ovakav nachin moze dovesti samo i iskljucivo do psihijatrijskih sluchajeva. Meni je zaista strashno kada cujem da neko u bilo kojoj svojoj crnoj fazi moze da pomisli na ovako neshto.. :roll:

shadow88:
zdravo,imam decka,puno ga volim kao i on mene, upoznali smo se pre godinu dana,ma super je jedini problem je to sto moji nece da ja budem s njim i to samo sto su nekada u proslost imali neku svadzu s negovim roditeljima.......sta da radim da li da se borim ili da prihvatim sudbinu ...(mada moji nece direktno da kazu ali vidim po reakciji)STA DA RADIM DAJTE NEKI SAVET????

pa trebali su da te obecaju nekom do tvoje 12 god... ako nisu... njihova greska... sad se nista ne pitaju!

NovaIsta:
kakve gluposti si sada napisao, boze.....

Ma da.. ja sam negativac, a vas 50 se gura ko ce vi$e puta da napi$e rech "ljubav" kao da vas posmatra nekakav struchni zhiri. Daj bozhe da sutra budete roditelji pa da vam cjerke $ire noge sinovima va$ih neprijatelja. Nadam se da cete da uzhivate u tome i da cje Krsta da postoji pa mi se onda javite i prenesite utiske :p.. hehe

Back