Ako bas hoces da chatujemo, ok...neka i neko drugi zucne...
Sve si dobro rekao, ali trebao si odmah...
I nisam mogao da zavrsavam, jer sam bio u ratu, nagledo se i popio shita toliko da se dan danas oporavljam od toga (tako mi drugi vele)
I thanx za zelje mojim klincima, a za zenu...pa nisam na tebe konkretno mislio, nego sam hteo istaknuti svoj ponos i svrhu mog bitisanja, jbte...
Jer sloboda, izbor kao samostalna jedinka, odlucivanje samo za sebe, ne bi opstalo kao takvo da nema alternative...koju naravno samoodricanjem zaradi drugih stvari (iste te alternative) sam sebi stvaras...
Jer sta ce ti sva razvijena intelektualna svest ako ne sluzi drugima ?? Da ne podelis to s nekim, jbte...Slazem se da zensku mozes svugde naci (i ja to povremeno, samo psssst o tome)
ali buraz partnera, zivotnog saputnika i prijatelja...bogme jako tesko...tu se moras sloziti samnom ??
A da...Srbi nisu postali predgradje zapada...nego su nas napravili takvima (ko ili sta, da ne diskutujemo, mislim bezveze je)
Srpske, grcke i ruske crkve ne postoje...postoji samo vera, hriscanska ili alternativna i verovanje u jednog boga, coveka i njegovo okruzenje..kroz recimo moj nacin koji je pravoslavni...
Farse i foliranja sto ne samo ti gledas, pa sta da ti kazem...gledaj ih iz drugog aspekta, jbga...Sto bi rekli nasi "udri brigu na veselje" ili sto bi ja rekao...ma jbim mater prokletu...
A da, ne zivim prijatelju u bedi, placam stan 200evrona, kuckam ti ovo na Laptopu, konektovanog na broadbandu wirelesnom i zena mi umesto viklera nosi neke umetke klince palce, ono ne kontam se u to, ali znam da kosta bruka...Sve zahvaljujuci mom net-biznisu i online radu maltene 12h dnevno...
A na birou se vodim kao godinama nezaposlen...XEXEXE.
Eto, nalaprdah se ja ono pravo