Sta da radim?njena mama doznala da smo spavali

• Začetnik teme Začetnik teme 1402
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@ Saengerin M - ja ovde ne slazem :)

Mislim da je on iako mlad ipak muskarac koji mora da postupi casno i nadasve da ispostuje roditelje devojke koju voli,arocito ako sa njom ima nesto ozbiljno.

Ledzer je skroz u pravu. Ako si muskarac, izvoli, nema sakrivanja pred mamom (to kad uzme maha, mame umeju da se raspistolje, odatle i toliko problema sa tastama), dodji i pricaj.
Ona je samo zena. Nadam se :confused:

To je sve samo privid. Da je sretne na ulici, ne bi je ni primetio. To sto je njena mama, dodaje joj te dve ekstra glave :)

Sve sto mame zele je da znaju da taj neko njihovu cerku jako voli, postuje i brine o njoj.

Da je tata u pitanju, to bi bilo cupavo.

E tatu moze isto da savlada,ako pokaze da je hrabar,ozbiljan i castan covek.Iako je mlad.
A time ce ga i devojka vise postovati.

e ovak opostovani.ja da nemam muda i casti ne bih vas pitao da li da pricam s njenom mamom!znaci da imam obraza.njegova mama odlicno zna koliko joj volim kcerku.koliko joj pruzam ljubavi,paznje,uvijek sam tu kada trebam da budem za nju.jednostavno brinem za nju.vise mi je kako je njojj a ne kako je meni:S...neznam stvarno sta da uradim.fkt neznam

Мајка стварно претерује. А и ћерка се поставила врло незрело.
Ако сматра да је зрела за сексуалне односе, онда је зрела и за отворену причу о томе. Требало је да каже мајци.
Али, мени ипак смета сва та патетика и претње да ће рећи оцу.
Нек му каже. Шта је проблем? Неко је раздевичио њихову ћерку.
Аман. Ово је 21. век.
Ништа ти ту не можеш. Она мора сама то да реши са својим родитељима.
Ако је паметна, смириће их
.
Мада, колико видим из приче, врло је незрела и као да ужива у свој тој родитељској пажњи. Немој ми замерити, али стварно... крили сте се на њено инсистирање. Запитај се зашто. Зашто није поразговарала са мајком. Питала је као за савет. Мајке то воле, веруј ми. Ова паника која се направила је чиста играрија. И као и све животне игре, брзо ће проћи.
Ја сам први пут имала сексуални однос са 16 година. Били смо тада заједно више од годину дана. Моји су га познавали. Када сам мами рекла да желим да "спавам" са њим она се зачудила како "то" још нисмо урадили. :lol: Неке ствари су природне и очекиване.
И да... ово ти прича жена која има сина на прагу пубертета. ;)

• Podržavam
Reactions: Zak
Ne. Razgovor ce odmoci. Sta da uradis? Najbolje je da vidis sa tom tvojom devojkom, kojoj je majka ulila strah u kosti. Ako budes pricao sa tom njenom majkom jedino resenje, ako i bude bila raspolozena je brak. A ako o tebi misli nesto lose, sto se zakljucujue iz tog odnosa do sada, bolje ti je da se ne petljas sa njom. Samo ces sebi nabiti bedu na vrat, osecaj krivice i jos vise ces izolovati tvoju devojku. Ja predlazem varijantu, da kazes toj devojci, da hoces da napravite pauzu, samo zbog toga, i kada se stvari stisaju, kroz dve-tri nedelje, ponovo pocnete da se vidjate, ali tajno!

Ne slazem se sa ovim,jer roditelji su posebni slucajevi...moras da se postavis onako kako treba,a ne da bezis,zapravo beg bi ti bila najgora opcija. Inace predpostavimo da njena mam ne moze trenutno da te smisli, ipak si ti taj koji je njenoj mezimici skinuo mrak a to nije mala stavr...e sad postoji problem...velika je razlika da li joj je majka u patrijarhalnom duhu ili je zena sirokih shvatanja,ako je ovo prvo... hmmm nemam neki poseban savet vec skruseno pokusaj da objasnis situaciju ako se uopste moze mami objasniti,a ako je ovo drugo...sto ne bih rekla...onda jednostavno nastavi tamo gde si stao,ona sigurno nece ocekivati bilo sta da joj ti kazes!

Stara joj je patrijahalno odgojena.ja zivim s druge strane drine i ovdje jos uvijek ima previse tabua o sexu i tim stvarima.odrastao sam u takvoj porodici gdje su me ucili postenju.ja stvarno razmisljam da porazgovaram s njenom mamom.koliko god to suicidno zvucalo ja na to pomisljam.problem je sta joj reci?imam vec neku pricu u glavi sta i kako da kazem.necu da od svega ispadne jos veci belaj

Back