adadada
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ Saengerin M - ja ovde ne slazem
Mislim da je on iako mlad ipak muskarac koji mora da postupi casno i nadasve da ispostuje roditelje devojke koju voli,arocito ako sa njom ima nesto ozbiljno.
Moze da on postupa casno koliko hoce, pa ta njena majka je zatucana rimokatolkinja. Nema tu vise nista, ako ne urade ovako. Pusti ti te fore iz americkih filmova, komrpomise, razgovore. Zena ima cepove na usima. Ne bi je ucenjivala da nije tako.
Pa slazem se,mada,mozd aje zena samo uplasena,konzervativnija malo , ne znaci da je zla maceha...
Mislim da on radi sebe ne treba da uzmakne,muskarac se bori za ono sto zeli, a ne krije se po parkovima i kaficima.
Ne verujem da bi produbio sukob ako bi pokazao da je ozbiljan i da voli njihovo dete.
ma skroz ste ko romeo i julija![]()
Ma, kakvi bre Romeo i Julija. Njegovi da cuju sta je bilo napalili bi se kao ludi. Kod Romea i julije je bio rat.
to je bilo ironicno![]()
Za tebe ironicno, ali zivot je takav. Takva je sredina u kojoj zive njih dvoje. Decko je muskarac, naravno.
Mnogo si ti naivan.
zivot je romeo i julija ma hajde
jeste u pravu si decko je decko..a ona je devojcica
Ja samo mislim da ni u jednoj situaciji ne treba zaboraviti kodeks casti
tako da mislim da nisam naivNA![]()
Pa dokle joj ne opali mamuznala sam da će biti infantilnih komentara na račun mame:
mama ljubomorna
a da opališ i mamu
mislim, dokle više, m.retardi.m?
Naravno da hoceproći će i njenu mamu to
naći će se načina da se stvari izglade...
Nije kaznjivo jer devojka ima 16 godina. To je stariji maloletnik. Ispod 16 je zakonom kaznjivo.Možda to nije zakonski kažnjivo tj ,a i ona je pristala ali devojka je maloletnica.A ko zna jesu li se štitili.
Nije kaznjivo jer devojka ima 16 godina. To je stariji maloletnik. Ispod 16 je zakonom kaznjivo.