Sta da radim?njena mama doznala da smo spavali

• Začetnik teme Začetnik teme 1402
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne. Razgovor ce odmoci. Sta da uradis? Najbolje je da vidis sa tom tvojom devojkom, kojoj je majka ulila strah u kosti. Ako budes pricao sa tom njenom majkom jedino resenje, ako i bude bila raspolozena je brak. A ako o tebi misli nesto lose, sto se zakljucujue iz tog odnosa do sada, bolje ti je da se ne petljas sa njom. Samo ces sebi nabiti bedu na vrat, osecaj krivice i jos vise ces izolovati tvoju devojku. Ja predlazem varijantu, da kazes toj devojci, da hoces da napravite pauzu, samo zbog toga, i kada se stvari stisaju, kroz dve-tri nedelje, ponovo pocnete da se vidjate, ali tajno!

@ Saengerin M - ja ovde ne slazem :)

Mislim da je on iako mlad ipak muskarac koji mora da postupi casno i nadasve da ispostuje roditelje devojke koju voli,arocito ako sa njom ima nesto ozbiljno.

Moze da on postupa casno koliko hoce, pa ta njena majka je zatucana rimokatolkinja. Nema tu vise nista, ako ne urade ovako. Pusti ti te fore iz americkih filmova, komrpomise, razgovore. Zena ima cepove na usima. Ne bi je ucenjivala da nije tako.

Moze da on postupa casno koliko hoce, pa ta njena majka je zatucana rimokatolkinja. Nema tu vise nista, ako ne urade ovako. Pusti ti te fore iz americkih filmova, komrpomise, razgovore. Zena ima cepove na usima. Ne bi je ucenjivala da nije tako.

Pa slazem se,mada,mozd aje zena samo uplasena,konzervativnija malo , ne znaci da je zla maceha...
Mislim da on radi sebe ne treba da uzmakne,muskarac se bori za ono sto zeli, a ne krije se po parkovima i kaficima.
Ne verujem da bi produbio sukob ako bi pokazao da je ozbiljan i da voli njihovo dete.

zivot je romeo i julija ma hajde :lol:
jeste u pravu si decko je decko..a ona je devojcica

ma to kad vila kaze onda je :amen: :rotf::rotf::rotf:

@ tema - el ovo prica koja je osvojila 3. mesto na konkursu "najromanticnija prica" iz srpsko-hrvatskog jezika i knjizevnosti za 7. razred osnovne skole davne 1976 god?....sva sam se raznezila :zaljubljena: ..... :roll:
kakva li je tek ova sa 1. mesta .... :mrgreen:

Back