sta da obuchem?

E i ja kupujem turske gace, stalno kod nekog Cige na glavnoj pijaci, on vec deceniju i po valja donji ves, takoreci ima tezgu sa dugogodisnjom tradicijom. I nijedna mi se nije bunila zbog gaca, valjda ne stizu da ih snime, posto se obicno bude bez njih, gace se hitro odbacuju u polumraku. Ali na carape su zene osetljive zato sto ih ne skidam tokom vodjenja ljubavi, pa su im u fokusu. :rumenka:

Aman skidaj carape tokom sexa, nebitno koje i cije su...

Joj.... a na drugim delovima ti cirkulacija dobra, mojne meni te price...

Pa drugi delovi su masirani, u njima je protok podstican, a stopala su kriticna zato sto su periferija, mislim kad se neka zena setila tokom intimnog cina da muskarca pomiluje po stopalima, nikad brate. :sad2: Moram neke kvalitetnije carape da nabavljam ako mislim da se oplemenjujem ljubavlju. :deda:

Vunene, ali od prave vune...

Nema sanse, to me grebe, nista vuneno ne nosim, pa nisam ja mali Šalajko bre. :sad2:

Dosta cesto sam sa bivsom simpatijom odlazio u shoping, uzivao sam u tome, i jedan jedini put kada sam imao zamerke na njen izbor nije joj bilo pravo, uvredila se, i zbog nekih dodatnih razloga koje sam naknadno ukapirao i bilo mi je posle toga strasno krivo, tako da potpuno izbegavam bilo kakav komentar na racun necijeg ukusa, zelja, mogucnosti.

Nema sanse, to me grebe, nista vuneno ne nosim, pa nisam ja mali Šalajko bre. :sad2:

Dosta cesto sam sa bivsom simpatijom odlazio u shoping, uzivao sam u tome, i jedan jedini put kada sam imao zamerke na njen izbor nije joj bilo pravo, uvredila se, i zbog nekih dodatnih razloga koje sam naknadno ukapirao i bilo mi je posle toga strasno krivo, tako da potpuno izbegavam bilo kakav komentar na racun necijeg ukusa, zelja, mogucnosti.

Naviknes se, a savrsen izolator, bez znoja icega.
Ma to je debilno, aj ogovarati,, ali sveano dovoditi nekoga u neprijatnost...

Pa to, znaci osobi do koje mi je stalo, koju volim, postujem itd. ni rec prigovora o toaleti, garderobi, sminki, frizuri, obuci... da je u jutanom dzaku, klompama drvenim i slamnom sesiru - moja je, i ako je njoj tako dobro bice dobro i meni, to je pravilo svih pravila.

dobri stari dejli mejl
da ga nema trebalo bi ga izmislit : )))

nego, sta mislite o ideji da vam decko/suprug/vd suprug/... bira svu odjecu?
da vas oblachi od glave do pete...na kraju krajeva, on/a valjda zna u cemu ste mu/joj najljepsi...
naglasak na bira, a ne na kupuje
znam da ce...neke/i biti razocarane/i, ali nebitno je ko placa...ozbiljno :lol:

evo jednog primjera iz prakse

article-2536138-1A81ABFA00000578-368_634x1243.jpg

http://www.dailymail.co.uk/femail/a...-choose-ALL-clothes-Would-YOU-brave-same.html

ja sam pristalica one "nikad ne reci nikad", jer me zivot tome naucio
ali z aovo mogu hladne glave i cista srca da kazem-nikad
jedino da sam prikovana za krevet, bez moci govora, pa da pustim da mi drugi (muz) bira odecu za taj dan
inace jok

Back