Sta da cinim, dajte mi savet ...

• Začetnik teme Začetnik teme Acka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slucajno sam nabasao na ovaj topic(zapravo, moj prijatelj) i on me zamolio ti kazem par reci.
Ja radim kao profesor u skoli i znam da se cesto desava da se devojcice zaljube u profesore.Toga ima cesto, desava se.
Taj profesor o kome pricas, ocigledno nije tip sa kojim mozes ostvariti onaj cist odnos zaljubljenosti i simpatije prema profesoru kakav se desava i koji nije strasan.
Iz price vidim da je lik sklon izletima, odnosno lupanju recki. Iz takvog odnosa mozes izaci samo povredjena jer on nije u stanju da potisne svoj nagon
i odnos izmedju vas dvoje umota u nesto lepo sto ce tvojim sazrevanjem migrirati u jedno lepo prijateljstvo koje moze potrajati ceo zivot.
Voleo bih kada bi ti shavatila da se nisi u njega zaljubila kao u muskarca vec kao u profesora, mada me to cudi.
Naime, retko se devojke zaljubljuju u takve skakavce od profesora.Obicno se zaljubljuju u one stroge, koji ne daju povod vec svojom autoritativnoscu, stavom i ponasanjem zagolicaju mastu devojaka.
Zato probaj da svog profesora sagledas kroz prizmu u kojoj vidis celokupno njegovo ponasanje i analiziraj sta te to privuklo kod njega.
Ako dobro promislis, videces da on u sustini nije ono sto treba cak ni da postujes a pogotovu ne da volis.
Voleo bih da cujem tvoj komentar na ovaj moj post.

Malo ljudi preteruju kada upotrebljavaju termin 'pedofil' a to cine uglavnom mladji momci koji se na tvoju pricu osecaju ugrozeno od 'matoraca'.U sustini ih pece to sto misle da preko 30 godina covek ne moze da zainteresuje mladu devojku.
Covek verovatno ima neke kvalitete koji vama curicama prijaju ali ti savetujem da dobro promislis o kvalitetu 'muskarca' koji te poveze kolima kuci i pocne da te 'smara' i na kraju poljubi.
Covek njegovih godina je u apsolutnoj poziciji da moze da te 'obrlati' na pricu i ponasanje koje vi devojcice tretirate kao 'smekersko'.
Savetujem ti da ga zovnes ako mozes i da mu pokazes da si zaljubljena u njega.
Na osnovu njegove reakcije ces videti sta namerava da uradi.
A verovatno namerava da spava sa tobom. To sto je 'iskulirao' tvoje drugarice je samo dokaz da je oprezan da se ne oklizne.Verovatno i sama znas da ima njih gomila koje se kao 'loze' na njega a u stvari samo zele da dokazu da mogu da zainteresuju profu i da ga naprave magarcem.
To je kod devojcica tvojih godina specifican vid dokazivanja pred drugaricama, kao momcima u tim godinama da se tuku, piju itd.
Teorijski je nemoguce da se cela odeljenja loze na profesora u tom smislu da bi sa njim stupile u neku vezu ili sta znam vec...
Ako budes htela jos neki savet a ne zelis da gusis forum ili te blam, pitaj me na privat.
Pozdrav.

Acka, napravices mnogo frke pre svega sebi !!! i to zbog slatkog ali coveka ocito nesredjenog u svojoj trideset i nekoj. On ocito sebi mora da dokazze da njegovo jos nije proslo i da jos moze da smuva zgodne mlade curice. Ne sumnjam da mu se dopadas, ali to je i normalno, mladost je mnogo lepa, sama po sebi. A kad imas 33, nisi ni mlad a nisi ni star, a poslednje sto zelis je da slatke devojcice koje sreces svaki dan (u skoli) pomisle da jesi (star). I zato pravis gluposti... I ono sto si rekla o njemu kao kvalitetnom coveku, ja stvarno ne znam kako moze da bude dobar covek neko ko kao profesor, neko ko treba da ti bude drugi roditelj u skoli, pokusava da te smuva a da ti pritom nemas ni 18godina. OK, ako nije los covek onda je nezreo, ili nesiguran, ili nesredjen...
Daj sebi sansu, probaj da ohladis glavu do septembra. Sve najbolje :!:

apotekarka:
mr. I:
Acka:
Pa ako joj istrtlja sa pricom da sam ja kriva, ubicu ga. Samo mi jos treba da me zena skalpira ... ili jos gore, da me udavi na moru. Znate ono, kao, slucajno sam nestala pod talasima ...
Ne, ozbiljno, ubila bih ga da mi to uradi. Pa drugarica bi me se odrekla ... (mislim da on ima velik uticaj na nju, mozda bi mu cak i poverovala).

A DA JA IPAK ZOVNEM ONU NJEGOVU ZAKONSKU ZENU, DA MI KAZE STA MI JE CINITI ?

a jesi li sigurna da on i tvojoj drugarici ne uzima mjeru?

a jesi li sigurna da si pri čistoj svesti kad postavljas ovakva pitanja?
Što ne zoveš njegovu babu, on ga odavno zna, sigurno će ti dati dobar savet?

Ma iskuliraj i pocni malo vise da se druzis sa drugaricom a sa njim skrati kontakt. Kad ti pridje reci nemam vremena ali sa osmehom i to na fin nacin, i tako nekoliko puta da vidis kako mu nece biti svejedno i kako ce da te startuje a ti brisi, i druzi mu se sa drugaricom i njenom mamom, ali kad on udje u prostoriju ucuti i namesti situaciju u kojoj ce da on udje a vas tri da ucutite, kao nista nije bilo. Igraj se i pusti to. Hir coveka koji odapinje. Jednu ostavlja druga je luda za njim i zeni se a tebe startuje. Reci mu da dodje da se uclani kod nas u DSDS a mozes i ti, mada si mlada. :wink:

Ma znam da me neces poslusati, ali moram da kazem...
Suvise si mlada za takve komplikacije u zivotu. I ne mogu da verujem da si nasela na foru koju si i sama u pocetku provalila-pravi te ljubomornom sa drugaricom, pa se ti primis. Mozda nije pedofil, ali, u svakom slucaju nije bas normalan. Naravno da svakom prija necija paznja, pogotovo nekog starijeg i "ozbiljnijeg", daje ti osecaj da si bas ti nesto posebno... Ali nije to - TO.
Znam da mi neces verovati, i da ces misliti da nesto pametujem, ali zaista si mlada, ljubavi, i prave, i one druge ce tek doci...

0077:
Kažeš odlučila si i ideš na sve ili ništa a hoćeš i savet...evo,to tvoje sve,što ćeš da dobiješ,je duplo ništa.Bolje je to sadašnje ništa nego to sutrašnje sve.Bićeš još jedna recka,i samo recka na unutrašnjoj strani dnevnika.

Recka ko recka. Zene vole da budu recke kad vec ne mogu da se dokazu na drugi nacin.
I nece dobiti duplo nista. Taj lik ima neki kvalitet cim devojcice seku vene. Verovatno je zgodan do bola jer to pali kod klinki. Pa nek dete uziva. Mozda i svrshi sto verovatno nije dozivela nekim klincem.

pozovi ga da se vidite sami negde. da ga kao pitas nesto i pusti zenski smek da radi za tebe. ako se stvarno lozi.

treba da budes sa njim. tip ocigledno ima univerzalne kavalitete. cim zene svih godina uzdisu za njim. samo to sigurno ne moze biti ozbiljna veza.
jer i pored svega,tebi i njemu fali osecaja realnosti. ali prati srce. i reci nam kako je bilo.

Back