Ti gore postovi nemaju nikakve veze sa ovim likom ... Jeste da prica sa tom Brankom podseca - citala sam je pre, ali nije to taj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apotekarka:mr. I:Acka:Pa ako joj istrtlja sa pricom da sam ja kriva, ubicu ga. Samo mi jos treba da me zena skalpira ... ili jos gore, da me udavi na moru. Znate ono, kao, slucajno sam nestala pod talasima ...
Ne, ozbiljno, ubila bih ga da mi to uradi. Pa drugarica bi me se odrekla ... (mislim da on ima velik uticaj na nju, mozda bi mu cak i poverovala).
A DA JA IPAK ZOVNEM ONU NJEGOVU ZAKONSKU ZENU, DA MI KAZE STA MI JE CINITI ?
a jesi li sigurna da on i tvojoj drugarici ne uzima mjeru?
a jesi li sigurna da si pri čistoj svesti kad postavljas ovakva pitanja?
Što ne zoveš njegovu babu, on ga odavno zna, sigurno će ti dati dobar savet?
-Eva-:Zašto ne nađeš sebi nešto prilično? Ostavi se tih vremešnih profesora koji se rastaju sa jednom ženom, žene drugu a nabacuju se učenicama. To ti samo pokazuje ko je i šta je.
0077:Kažeš odlučila si i ideš na sve ili ništa a hoćeš i savet...evo,to tvoje sve,što ćeš da dobiješ,je duplo ništa.Bolje je to sadašnje ništa nego to sutrašnje sve.Bićeš još jedna recka,i samo recka na unutrašnjoj strani dnevnika.
lady me:I onda devojcice kukaju : muskarci su skotovi...
Jeste, ima skotova ali oni nekako uvek nadju sebi ravne.
Izvini na uvredama ali nista blaze ti ne mogu reci. Ne mogu ni da ti oduzmem glupost na godine ... jer, bila sam i ja dete pa sam razlikovala crno od belog.