Šta čitate?

meni je karenjina lagano isla...dosta je laka za citanje...
wcsmiley.gif

ne..pre cice je smrt smail age cengica,pa revizor i oonda karenjina...aaaaaa..nadam se da nisu sve dosadne...

Smrt Smail Age Čengića sam čitala.
Ima 5 pevanja. Nije loša knjiga, ako ti se dopadaju knjige tipa 'Gorski vijenac'. :mrgreen:
Ja sam čitala po nekoliko puta stihove, jer nisam baš najbolje razumela arhaične izraze, pa se to odužilo...

Tema:

Još uvek čitam i Igru prestola, i Decu, a posle toga nameravam 'Jelenu 1993'.

Smrt Smail Age Čengića sam čitala.
Ima 5 pevanja. Nije loša knjiga, ako ti se dopadaju knjige tipa 'Gorski vijenac'. :mrgreen:
Ja sam čitala po nekoliko puta stihove, jer nisam baš najbolje razumela arhaične izraze, pa se to odužilo...

Tema:

Još uvek čitam i Igru prestola, i Decu, a posle toga nameravam 'Jelenu 1993'.

knjiga je extra..prosle godine sam je citala...ima i jelena 2000,2001 ili2002..nisam sigurna koja od ove tri godine je u pitanju...

Ajoj,pa kako laka?Ja videla drugaricu kako nosi dve knjige i pitam je kao,cao,sta citas ,ona meni Anu Karenjinu,a ja a ta druga knjiga?a ona me belo pogledala.Ne volim takve knjige u delovima,ali ima ih dosta...A ovako preporucila bih ''Za kim zvono zvoni'',Ernesta Hemingveja,procitala sam je na raspustu i dopala mi se,a sad nesto vrsljam po Vikipediji i videh njega,pa se setih...Stalno hocu da procitam ''Starac i more'' ali nikako da je uzmem.

Ajoj,pa kako laka?Ja videla drugaricu kako nosi dve knjige i pitam je kao,cao,sta citas ,ona meni Anu Karenjinu,a ja a ta druga knjiga?a ona me belo pogledala.Ne volim takve knjige u delovima,ali ima ih dosta...A ovako preporucila bih ''Za kim zvono zvoni'',Ernesta Hemingveja,procitala sam je na raspustu i dopala mi se,a sad nesto vrsljam po Vikipediji i videh njega,pa se setih...Stalno hocu da procitam ''Starac i more'' ali nikako da je uzmem.

mislim da zavisi od izdanja da li ce delo biti u dve knjige ili jednoj...ja imam karenjinu ali jednu knjigu..pocela sam da citam i nesto mi ne ide

„Majstor i Margarita“

Treba mi nedelju dana da pročitam knjigu.
Kilavim, ostalo još tri poglavlja.
Odista volšebna knjiga.

A pritom čitam:
- Markiz de Sad, „Razgovor sveštenika i samrtnika“
- Markiz de Sad, „111 beleški za novu Justinu“
- Gi de Mopasan, pripovetke (neke u originalu, neke prevedene)
- Molijer, „Tartif“
- Molijer, „Don Žuan“

:eek:

Do kraja nedelje sve mora biti pročitano, pa da nastavim dalje.

Back