Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
Tu knjigu sam čitala dok si ti još jela pačija govanca umesto dudinja![]()
Сличну реченицу каже Љиљана Благојевић у неком филму (ово са гованцима).
-тема
Оскар Вајлд-Слика Доријана Греја
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu knjigu sam čitala dok si ti još jela pačija govanca umesto dudinja![]()

Tu knjigu sam čitala dok si ti još jela pačija govanca umesto dudinja
Možda mi se samo čini, a možda i u tvom postu primećujem neke insinuacije na nešto što mi se uopšte ne dopada, ha?

Pa postala je najčitaniji pisac posle Šotrinog "Ranjenog orla":
Ali ne volim takve serije nešto, niti takve ženske romančiće. Sapunjara.![]()
A šta kažeš na to da te prijavim moderatoru,ako me još budeš obasipala takvim ružnim riječima???
Ako ne znaš lijepim argumentima potkrijepiti svoje mišljenje,onda nemoj ni psovati,jer je to nepristojno,mislim stvarno.![]()
I pretnja prijavom je prekrsaj inace.
Spada pod domen pretnje.
Jesam li se ja obraćala tebi ili Fluffy?
Ovo nije bila prijetnja,već opomena.
Ja ne prijetim,a kad budem smatrala da je potrebno,obratiću se moderatorima.
UUU JA TO NE BIH TRPEOJesam li se ja obraćala tebi ili Fluffy?

ma nemoj se sad vadit'Ovo nije bila prijetnja,već opomena.

Nekima je Mi deca sa stanice ZOO bljak...
Ijao, a Trainspotting...
Mada, moram priznati da je još nisam pročitala do kraja. Iako je imam već više od dve godine, uvek nađem preča posla. I onda rešim da ću je pročitati do kraja, stignem (po ko zna koji put) do pola, jer sam u međuvremenu pozaboravljala ko je kome ko i šta, i opet nemam vremena.
Možda bi bilo dobro da je ponesem u Beograd.![]()
A šta kažeš na to da te prijavim moderatoru,ako me još budeš obasipala takvim ružnim riječima???
Ako ne znaš lijepim argumentima potkrijepiti svoje mišljenje,onda nemoj ni psovati,jer je to nepristojno,mislim stvarno.![]()

Одгледај филмЈесте мало другачији од књиге ал' оно... У суштини мени су све Велшове ћоманске књиге дојаја, типа ''Есид Хаус'', ''Екстази'', ''Лепак''...
![]()
Glue imam, ali na engleskom, ali to je takav dijalekt i žargon da čak ni na četvrtoj godini engleskog ne razumem ni reč 
Па кад је на шкотскомТо ни Енглези не контају
![]()

A ti ako nemaš drugih argumenata, nemoj druge ljude nazivati nečime što nisu
Sem toga, da je 'govance' psovka, umesto te reči pojavile bi se zvezdice, a ja ih ne vidim tako da... Prc!

Ja nikoga nisam nazvala nečim što nije.
A ako imaš još šta da kažeš pošalji privatnu poruku ili piši na profil,jer ovo je tema "Šta čitate"...Prc![]()

Uuuu, Acid House nikad nisam pročitala do kraja, mnogo mi je... Nemam pojma, teška i gadna. Ali su zato Ecstasy i TrainspottingGlue imam, ali na engleskom, ali to je takav dijalekt i žargon da čak ni na četvrtoj godini engleskog ne razumem ni reč
![]()

Au, ja sam Ecstasy jedva do kraja pročitala...
A, Acid House mi se mnogo dopala... određene priče naročito. -.-
Trainspotting je neprevaziđen i jedva čekam nastavak.(najavio Velš)
Glue nisam čitala.
Can't wait 
E neću... Može mi se![]()