Šta čitate?

Opa,vidim da neki ovdje stvarno misle da čitam samo horoskop,svaka čast.
Baš ako hoćete da znate trenutno čitam knjigu "Carica"-Šan Sa.
A za šalu izgleda niste ni čuli,pa pitajte nekoga da vam malo pojasni,da u buduće ne bi prisvajali sve srcu.

To je odlicna knjiga,meni jedna od omiljenih.Vise kao neka prokleta opsesija koju sam imala.

ali ni to sto je dobra ne znaci da mora imati pozitivan uticaj na mlade...Npr,meni je bio divan odnos Kristijane i Detlefa,njih dvoje kao para,njegovo ponasanje prema njoj...

Dok nisam shvatila da je zapravo to posledica heroinske zavisnosti,sto je i sam D. priznao,nekoliko decenija kasnije.

Pa kad nemas stomak za takve stvari,nije trebalo ni da citas.

mada,kapiram to,poznajem jos barem 4 osobe koje imaju knjigu,a ne zele da je citaju,jednostavno im se smuci.

meni se vec pocepala od silnog citanja,nisam je ispustala.

Trenutno,''Gospodar prstenova:Povratak kralja'',treci put.Imam obicaj da jedno te isto citam dvadeset puta.(ako mi se svidi) Nego,jel zna neko da li u bilo kojoj biblioteci ima knjiga ''Zavesa'' ili ''Poslednji slucaj'' pisac je Agata Kristi,molim vas ako neko zna neka kaze,posto je trazim u svim mogucim bibliotekama.(to je njena poslednja knjiga sa Poaroom,on tu umire)

tri knjige su mi trenutno "u rukama"
ja citam knjige kao i sto slusam muziku, zavisno od raspolozenja.....te tako...

"MAGNAT" Harold Robins
"Ce Gevara"/Novosti/Borislav Lalic
i
"Don Zuan" Bajron....pardon.....Lord Bajron

Preporuka(iako to nije tema...)
>
"Knjiga o snobovima" TEKERI

Što se tiče tebe,predlažem ti da pročitaš knjigu "Mi deca sa stanice ZOO"(ako je već nisi pročitala),jer tu je lijepo opisan bijedni narkomanski život.:)

Tu knjigu sam čitala dok si ti još jela pačija govanca umesto dudinja :)
Možda mi se samo čini, a možda i u tvom postu primećujem neke insinuacije na nešto što mi se uopšte ne dopada, ha?

Back