Šta čitate?

Skoro sam pocela da citam knjige od Paula Koelja ("Jedanaest minuta , Veronika je odlucila da umre , Na obali reke Pjedre sedela sam i plakala") , i odusevile su me ...mada bih sada trebala da pocnem da citam Na drini Cuprija ;p

hmmm. obichno se Koeljo preraste sa 16-17god ako uopshte i mora da se bakcje sa tim proizvodjachem shecjerlema a ne ozbiljnih knjiga, al dobro.... i ti cjesh jednom... i hope so.

jedina lektira koju sam prochitao (u srednjoj) i koja mi se svidela je Kamijev Stranac
knjiga je stvarno fenomenalna... knjige tipa Ujka Vanja, Chekajucji Godoa su katastofa...
Ujka Vanju sam prochitao za dva sata i to su najgore potroshena dva sata mog zivota... definitivno

Hvala vam, Keeper, Cyber Barbie i Alexxandar, za vash dobar docek. znam cirilicu ali nemam tastaturu, samo latinicu. Pre 1 godina ucim vas jezik. Volim mnogo.
Kad cu da biti bolji, cu da mozem da pretresam literature sa vama.
Hvala puno.

kebra_v-1.gif

Jel citao neko knjigu "Paralelni Svet" od Benedikta (ne secam se kako se zove ili inicijala). Ali sam cuo da su price u knjizi izuzetno strasne... kad mi ljudi od 30 godina kazhu kao... niposhto ne chitati pred spavanje...

Back