Šta čitate?

Pa tako sam ja delio, GR je svaku kategoriju posebno gledao na osnovu tih polica. Mislim, njihova poenta jeste da uđeš u svaku i vidiš šta je sve tu skladišteno, mada uvek postoje preplitanja. Nešto pripada i klasicima i romanima npr ali sve sam ja to grupisao. Iz nekog razloga volim da kategorišem stvari a GR mi dođe ko bogomdan za knjige :mrgreen:

trgovac_oruzjem_hju_lori.jpg

delfi_moskva_-_petuski_venedikt_jerofejev.jpg

Evo ja ću da navedem nešto što ima umetničku vrednos'
Sofokle - Ajant :cool: Radim seminarski na tu temu, i težim da mu ebem keve i odradim valjano, jer jedno debelo govedo takođe je uzela istu temu da radi, pa hoću da joj salo istopim kad bude videla da joj je u odnosu na moj rad, njen njesra.

Fjodore posle nekog vremena na forumu shvatio sam da si ti u stvari nemac pojma. Mislim, glumis forumskog prvosvestenika knjizevnosti,a ljudima predlazes nekog kantautora-narodnog oratora za citanje. Od svega siguran sam jedino da je idiot. Elem, ne bih da gubim vreme na fensi prozu i danas najpopularniji zanr u knjizevnosti - hriscanska,vatikanska zavera.

Ево ти баш нешто на ту тему "Ватиканске завере".
Magnum-Crimen.jpg

Читај док се не усереш... или просто погледај филм "Бог и Хрвати".

Мислим да чак нема комерцијалну вредност јер ко ће бре да чита 1500 страна...

Fjodore posle nekog vremena na forumu shvatio sam da si ti u stvari nemac pojma. Mislim, glumis forumskog prvosvestenika knjizevnosti,a ljudima predlazes nekog kantautora-narodnog oratora za citanje. Od svega siguran sam jedino da je idiot. Elem, ne bih da gubim vreme na fensi prozu i danas najpopularniji zanr u knjizevnosti - hriscanska,vatikanska zavera.

Svima su puna usta nekakvog umetničkog krša, pa sam se nadao da zapravo umeš da obrazložiš ono što tvrdiš.
Interesuje me koji su to kriterijumi na osnovu kojih neko može tvrditi za delo koje nije pročitao da je krš.

Ja ni za jedno delo nisam rekao da je krš, pogotovo ne za ono koje nisam čitao.
Zašto bih, valjda da drugi misle kako sam dobar kritičar, ili kako sam načitan?
Prema tome, ne glumim nikoga, a ovo sam te pitao u nadi da ćeš mi otkriti kako da procenim delo po koricama.

Vidim da si i Pekića (ako na njega misliš) procenio na sličan način.
Baš ti dobro ide "instant" analiziranje književnih dela. :)

Ево ти баш нешто на ту тему "Ватиканске завере".
Magnum-Crimen.jpg

Читај док се не усереш... или просто погледај филм "Бог и Хрвати".

Мислим да чак нема комерцијалну вредност јер ко ће бре да чита 1500 страна...
Заборавио си да споменеш Василија Крестића.

http://www.krajinaforce.com/dokumenti/istorija_zlocina_vasilije_krestic.pdf

Poslednja izmena:

Back