Šta čitate?

Što Rembo Direkte?
Baš do sada ne sretoh osobu koja voli nešto specijalno njegovu poeziju.

Pa pored romantizma i avangarde, možda još više gotivim simbolizam, a tu je Rembo jedan od najboljih :)
Pored Bodlera, ako ćemo pravo...
a nisam ni ja potpuno "kriv" za to.... neko obožava Ofeliju, a onda je uticala na mene tako da sad nju vidim kao Ofeliju :D

Ebem ti biblioteku, svaki put kad dodjem neko pre mene uzme Lovac na zmajeve :dash:

Danas otisao do biblioteke i posto navedene knjige nije bilo ja trazio neku misti/triler knjigu, a ona bibliotekarka mi opet dala neki religiozni triler:dash:
A uzeo sam i strip Dilan dog :D

Mrzi me da kupujem dance with dragons jer je mejnstrim, a i 2000 treba ispljunuti za oba toma

nekako mi se ogadio serijal zbog masovnog przenja na isti, gotivnije bi bilo da nije ni radjena serija, manja bi se frka dizala... sad kad ekranizuju mracnu kulu stivena kinga ljudi ce masovno da se popale i da se tripuju fakkkk

nego direkt procitaj jebenu mracnu kulu, otal kaloran/kalohan, kako se vec zove, iz salemova, nastavlja da zivi u rolandovom svetu, neprejebivo... cak upoznaje kinga licno... bas istripovana knjiga

i procitajte svi jebeni talisman i crnu kucu, takodje tripuje

Smorio me King, nikako da se nakanim da krenem Sa uporištem 2,
iam pun ****** knjiga na listi čekanja: Crnjanski Roman O Londonu, Hemingvej, Bulatović, Malaparte, Remark, Sas, Dostojevski, Hese itd itd itmadafakind

Ma jeebi se xD
Ja bez problema čitam i ekavicu i ijekavicu, ne znam kako kod vas tako :lol:

pa naravno kad je ekavica lakša od ijekavice, onda i tebi lakše :D
A nama teže xD

nije teško nego je smorno brate, pogotovo kad se uzme nešto teže
ebote, čitao Aristotelovu Raspravu o duši, oči mi ispale, prvo zbog ijekavice, drugo zbog sitnog fonta, pa još i grčkih reči, pa njihovih prevoda dole po brojevima
ubi me načisto :D

Mrzi me da kupujem dance with dragons jer je mejnstrim, a i 2000 treba ispljunuti za oba toma

nekako mi se ogadio serijal zbog masovnog przenja na isti, gotivnije bi bilo da nije ni radjena serija, manja bi se frka dizala... sad kad ekranizuju mracnu kulu stivena kinga ljudi ce masovno da se popale i da se tripuju fakkkk

nego direkt procitaj jebenu mracnu kulu, otal kaloran/kalohan, kako se vec zove, iz salemova, nastavlja da zivi u rolandovom svetu, neprejebivo... cak upoznaje kinga licno... bas istripovana knjiga

i procitajte svi jebeni talisman i crnu kucu, takodje tripuje

Pa koju prvu da uzmem? :lol:

Back