BIG PEOPLE
Poznat
- Poruka
- 9.741
ja jos moram i da prepricam majku im 
k'o da sam treci osnovne Oo
k'o da sam treci osnovne Oo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moram da citam romea i juliju
patetichari :/
moram i ja za cetvrtak
jbm ti lektiru![]()

)

ja nisam procitala prosle godine....nisam ni antigonu, ni ep o gilgamesu...nista nisam...jesam kad su cvetale tikve....imali smo nekog suntavog profesora zbog koga nisi nikako mogao da volis srpski ili da bilo sta u vezi predmeta radis sa zadovoljstvom....
on je, hvala Bogu, otisao u penziju...sad nam predaje najbolja ( uzgred i najteza ) profesorica, i nista mi nije tesko...sve radim s ljubavlju ()
i zao mi sto ne procitah to....![]()
Niko nista ne mora...![]()

da ne procitam lektiru pa da dobijem keca?? bozeeee demistereeee![]()
![]()

"krstashki ratovi u ochima Arapa"

Da budem iskren, nijedan film me nikada nije rasplakao, nijedna tuzna radnja oblikovana u multimilionerskom budzetu... Sinoc dok sam citao "Dervis i smrt" prvi put mi se desilo nesto tako...
Plac je dokaz izvlacenja iskrenih emocija, a ako knjiga to uspe da uradi zar nema vece pohvale za nju? Jedinstveno dobra knjiga...

Zezaš da si se rasplakao uz "Derviš i smrt"?
šta te tačno rastužilo?![]()
But it was only fantasy.
The wall was too high,
As you can see.
No matter how he tried,
He could not break free.
And the worms ate into his brain...
Smrt nevinog, mladog coveka, patnja jednog krajnje dobrog coveka zbog vec navedenog brata. Mozda cak i previse dobrog i moralno cistog. Meni je to bilo dovoljno. Samo sto je napisano zaista iskreno za razliku od ostalih dela koje sam citao. Nikada nisam bio tako saosecajan citajuci nesto. Uvek gledam radnju sa strane (out of the box), a ova je ocigledno i previse iskreno i iz dubine duse napisana da bi se tako gledala. Ne vidim sta je tu smesno samo.
Podseti me na jedan deo pesme Pink Floyd-a ''Hey You"
Odlična , jedan od najboljih istorijskih romana u poslednje vreme ."krstashki ratovi u ochima Arapa"

mene nije baš rasplakao,ali sigurno me potresao ,uopšte nije bila dosadna knjiga niti prepuna filozofiranja kao što mnogi tvrde,nego sigurno najbolja lektira u 4.godini

Anu Karenjinu![]()