Šta čitate?

Juzer - "Djavo je moj drug" je fantastična.
pa i nije bas,stigao sam do 151 strane,onako,nije bas losa,ali nije ni dobra kao ostale. Nekako taj period je prosao,ali je zanimljivo procitati kako je sve pocelo,kad je prvi put poceo sa tabletama i sl.

ja bih preporučila da ti to lepo uzmeš i koristiš posle velike nužde.Veću ćeš korist imati,nego da pročitaš.Veeeeeeeeeeruj mi :D
*osim ako te nisam precenila,tj.ako si mali nafurani napaljeni.Onda će ti legne ko budali šamar pusti Vidojković
Ukusi su razliciti,ja ga licno volim. Imam sve knjige osim kandzi koje su u pdf formatu i jos mi fale crvenkape i imam celu kolekciju. Svidja mi se zbog njegovog nacina pisanja,svidja mi se jer sere po knjizevnosti sto mu je veliki +,sto stvari prikazuju onakve kakve jesu,sive,sjebane,sto je slican meni i zato sto mrzi ljude ili bar vecinu ljudi. Nema on nekih knjizevnih kvaliteta,ali na istoj smo talasnoj duzini. Podseca me pomalo na J. D. Salingera,koji je jos jedan od mojih velikih idola. Izuzetno mi se svidja njegova knjiga lovac u zitu,ali sad vidim da je objavio jos koju knjigu,koju cu obavezno posle djavo je moj drug procitati.
Meni su pikavci zakon. Crvenkape, hm najopsirnija njegova ali nije ostavila na mene neki utisak (kao na mog druga npr.). Kandze, za njih se zna, a Djavo je moj drug sam poceo ali nikad zavrsio.
Pikavci po meni i jesu njegova najbolja knjiga. Hocu da mi se nesto lepo desi odmah je na drugom mestu,pa kandze. :)

Kod Vidojkovića je problem što kad pročitaš jednu knjigu ,pročito si sve , ona kada je bio klinac ,kad opisuje kako mu je bilo valjda na početku srednje mi je najzanimljivija , one Kandže su isto ok mada i tu ima malo patetisanja nad svojom hudom sudbom i izdrkavanja , a kasnije uglavnom jedno te isto . Iz tog "žanra" toplo preporučujem Hantera Tompsona , ne samo zbog Paranoje već kompletnog književnog opusa .

Ma meni je to u početku bilo zamimljivo , pogotovo što mi je donekle blisko po načinu života koji opisuje , al je kasnije smorio sa načinom pripovedanja , bar mene , al ko voli nek izvoli nemam ništa protv .

Ma meni je to u početku bilo zamimljivo , pogotovo što mi je donekle blisko po načinu života koji opisuje , al je kasnije smorio sa načinom pripovedanja , bar mene , al ko voli nek izvoli nemam ništa protv .

Okej, to je već drugo

inače, njegove romane treba čitati po redu - od prvog ka poslednjem, da bi se stekla neka opšta slika, a ne ovako bez reda i smisla, kao što to radi Juzer

Okej, to je već drugo

inače, njegove romane treba čitati po redu - od prvog ka poslednjem, da bi se stekla neka opšta slika, a ne ovako bez reda i smisla, kao što to radi Juzer

da sam prvu procitao ples sitnih demona,verovatno ne bih nijednu njegovu vise knjigu procitao. Uopste ne pljuje cala,kojeg u sledecim knjigama ne moze da smisli,kao ni njegovu bracu,vise se ne lozi na onu klinku anu i ima druga koji bije kevu i sestru,vise psuje,qrcevitiji je,a i price su bolje. Volim kod njega sto roman uvek moze necemu da te nauci i ako vecinu stvari znas. Pva knjiga svakog klinca moze da nauci da mora da koristi svaku priliku kad mu se pruzi inace je posle najbolji drug. Najbolji drug nikad ne dobije ****** i vec tu pocinje da uci kako treba da se nadjebavas sa zenkama. POklonio joj je neispravan,stari stub na sta je ona ispizdela i jos par stvari koje joj je odbrusio. To je dobra skola za pocetnike. Takodje je pokazao da sto si ludji,to ti vise popustaju i dobijas beneficije i na kraju ono sto i ja kazem da ako si budala bolje ces da prodjes od drugih. On iako je bio dva razreda skoro dovoljan je upao na pravni posle. Snalazljiv covek. U svakoj knjizi imas nesto sto koristi. Svakom klincu bih preporucio da cita njegove knjige jer imaju odlicne primerekako stvari funkcionisu i koliko su ljudi stoka.

Poslednja izmena:
Kad smo vec kod Vidojkovica, sve knjige od njega sam prochitala, mada
ova poslednja je totalni krsh, jer lichi kao da je pisao sve to na silu,
chisto j.bg da izda knjigu...
Shto se mene tiche Crvenkape i Kandze.. (:

Kad smo vec kod Vidojkovica, sve knjige od njega sam prochitala, mada
ova poslednja je totalni krsh, jer lichi kao da je pisao sve to na silu,
chisto j.bg da izda knjigu...
Shto se mene tiche Crvenkape i Kandze.. (:

Da, poslednja mu stvarno nije nešto, i ja kažem.

Deluje mi kao nekakav dnevnik konfuznih zapisa, previše bespotrebnog detaljisanja, nejasnih sekvenci.

Nadam se da će sledeća biti bolja. :)

a za Matketa i od mene uvek "awwww", naročito sad, kad je odlučio da umesto filozofskog priručnika za prvi osnovne konačno pročita nešto malo životnije.

lol. sad videh ovo x)
Nije li ironichno da neko ko ima nik FILOZOF proziva nekoga ko chita filozofiju? x)
A nisam znao da su nemachki idealisti na nivou dece iz osnovne, ti mora da si strashno pametan chim si ih josh u osnovnoj prevazishao

lol. sad videh ovo x)
Nije li ironichno da neko ko ima nik FILOZOF proziva nekoga ko chita filozofiju? x)
A nisam znao da su nemachki idealisti na nivou dece iz osnovne, ti mora da si strashno pametan chim si ih josh u osnovnoj prevazishao

naravno da nije ironično, a inače - ne prozivam ja tebe, Stojke, zato što ti čitaš filozofiju, nego zato što misliš da si zbog toga najpametniji dečkić u univerzumu, i da imaš definitivno rešenje za svaki životni problem

možde ne vidiš, ali tako se postavljaš

a da se ne lažemo, i ti i ja znamo da si zapravo obična buva na zidu, koju bi i vetar mogao da oduva

i da, moj niknejm Filozof nema veze sa navedenom profesijom, stavio sam ga čisto zabave radi

ili si možda pomislio da je i onaj Brus Li što piše na filozofiji i psihologiji zaista Brus Li? :)

ili, da je Hator zaista egipatsko božanstvo?

ili da je onaj cirkuzant mikka zaista kralj foruma?

i tako, da ne nabrajam sad, shvatio si poentu

ti imash neki kompleks od mene :) Ja tvoje baljezganje ne mogu nikako drugachije protumachiti.

nemam ja kompleks nikakav, već sam naveo da sam želeo da budemo kul, ali ono nadrndano kovrdžavo čudo je očigledno zaraženo tvojim ponašanjem, pa daje sebi za pravo da odlučuje o tome šta je dobro, a šta ne i da glumi intelektualnu elitu

tu vrstu arogancije ne trpim, i kraj.

kad sam joj skrenuo pažnju, počela je sa podjebavanjima, a kad sam joj rekao da smo kul, nastavila je sa podjebavanjima, pritom se služeći tobom kao sredstvom... nadam se da si iščitao postove

e, vidiš, tom kovrdžavom čudu ćeš lepo da poručiš da ja zgazim buve na koje naidjem ako mi se prohte, i da se ne zajebava sa mnom, a isto važi i za tebe

u početku sam se zezao i sve prihvatao kao šalu jer ni forum ne shvatam ozbiljno, ali ovoliko nepoštovanje prelazi u bolest

i da, nemoj misliti da si i dalje almighty Krepta, jer si za mene samo Mateja od sad pa nadalje :)

pozdrav

Back