Šta čitate?

oce jednog dana,oce

:heart:
....sad sam na dijeti,ni govna vise ne smem da jedem:(:(:(:((:(
@filozof-trebalo je da im procitas ovu njegovu pesmu,pa da izvadis i sebe i njega:

@stefan lingua-ipak ga vise volim u duzim i mracnijim izdanjima:heart:

Ahahahahah ahahahahhahah "sad sam na dijeti, ni govna više ne smem da jedem" ahahahahahahh :lol:

P.S. E, šta ćeš, sad kasno

opljuvale su našeg uvaženog pesnika pošteno

P.S. Ovaj stefan lingva je derpe, ne u smislu seksualnog opredeljenja - nego u smislu "ni luk jeo ni luk mirisao"

Да се убацим у набујалу интелектуалну расправу, поезија (поготово домаћа) је једна од ствари које највише не разумем, потпуно је ван моје димензије (осим епске и пар песника типа Бодлера, Поа и сличног).

ako vec nisi citala Popu, Disa, Miljkovica, Beckovica, Petrovica, to ti je obavezna lektira
Maksimovicku preskoci, jebeno smara
Poslednja dva nisam.
Hvala na sugestijama.:)

Da,Maksimoviceva je...pa...zensko.
@Balav,baal,kako vec:
da,upravo,van tvoje dimenzije,da ne kazemo mogucnosti
mada,edgar i sarl jesu genijalni

Ja sam svog srca čudovište,
- Jedan od onih otuđenih
na večiti smeh osuđenih,
al' koji se ne smeju više!
:):):)

Poslednja izmena:
Некако мени се чини да су већина тих песника били хипици и то ништа не ваља. Само философија, метафизика и окулт.

Тренутно на читању:
Мирча Елијаде - Историја веровања и религијских идеја
Станислав Лем - Непобедиви

Да се убацим у набујалу интелектуалну расправу, поезија (поготово домаћа) је једна од ствари које највише не разумем, потпуно је ван моје димензије (осим епске и пар песника типа Бодлера, Поа и сличног).

Je biga, je biga.
Znaš kako kažu: Poezija nije za glupe žene i primitivne muškarce.

A možda sam to već i spomenuo, šta mogu kad mi se svidja i kad je tačno.
Ali šta ja kao totalni laik za poeziju pa i mogu da tvrdim.

Mogu samo da budem slobodna da primetim da svaka trivijalna kritika poezije ili pesnika i njegovog opusa u celini izrečena od nebitnih nadmenih arogantnih tinejdzera zvuči ko neka dečija razbrajalica. ententini sava raka tini

Back