Šta čitate?

Pročitaj "Grobnicu za Borisa Davidoviča" ako nisi do sad.
Ubedljivo najbolja.
to mi je na stand by-u! Pored jos jedno stotinak knjiga... :(:mrgreen:

u svakom slucaju, zahvaljujem jako na preporuci... s obzirom da imas poprilicno dobar ukus za knjige po mom skromnom misljenju kad god uzmes za shodno ti nesto preporuci! (:

Poslednja izmena:
Pročitaj "Grobnicu za B.D." obavezno : )
Evo ova mi je pala na pamet : Vajsberg Cibulski - "Zavera ćutanja" : Velika čistka u SSSR.
Uživaj.

Trenutno čitam :

Karl Marks - Teorije o višku vrednosti

:mrgreen:

Mrzi me da učim francuski.

Ne volim da kazem -najbolje knjige-,sta volis?

Evo ja preporucujem Vikas Svarup-Pitanja i Odgovori.Meni jedna od najdrazih,nije -klasik- ali svidece ti se sigurno.Cela knjiga je u stvari zivotna prica Rama,koja se otkriva nakon sto osvoji najvecu nagradu u istoriji kvizova.
Zaista,nakon toga razmislis o svom zivotu i budes srecan sto nije kao njegov:)
Mada to ne znaci da on nije nasao srecu;)

Da li mozete da preporucite neke knjige posto nisam bas poznavalac te oblasti, neke klasike, najbolje knjige?

hmm..pa najbolje knjige...to zavisi od osobe do osobe...
.....ovako bi ja nesto preporucila...mada je prilicno suplje pa slobodno dopunite....

agatha christie, dnevnik ane frank, (mi djeca sa stanice zoo,) selindzer-lovac u razi, poezija bukovskog, hese-demijan, mali princ(preporucljiv za cijeli zivot)
e to je cisto da zavolis da citas...a onda..
hese-sve sto nadjes..sve!!!!, momo kapor, prohujalo s vihorom, ana marija me nije volela, moze i bez kavijara, poezija majakovskog, selbi-rekvijem za jedan san....ne pada mi vise nista na pamet...a nakon ovoga predji na nesto sa vise filozofije...
poz

Procitala sam skoro celu knjigu Never Mind Nirvana-ok je,ali sam malo vise ocekivala...vratila sam je u biblioteku,nije me ni interesovao kraj...:roll:

Leva ruka tame-Nisam ja za SF,nikako...

Sad nameravam -Majstor i Margarita

I Anu Keranjinu-nju sam ranije citala na brzinu,radi skole,sad bih na miru,kako i treba.

trenutno-knjigu ''San'' Gradimira Stojkovica koju sam dobila za osvojeno 1. mesto na literarnom konkursu-fantasticna je!!!skoro sam procitala sve tri knjige liz harison -''klika'',''najbolji prijatelji-nikada'' i ''osveta imitatora'' -to su najbolje knjige ikada.predlazem istorijski roman ''draga masin'' koji se mozda cini dosadnim zbog same pomisli na istoriju kao predmet ali mnogo dobar.preporucujem i ''ispovest iz harema'' i ''ispovest jedne beogradjanke''.INACE OBOZAVAM DA CITAM I ZAISTA UZIVAM U TOME.:heart:

Back