Šta čitate?

pa šta će čovek, sedi po ceo dan u prdekani i učestvuje u nekim kvazi-procesima.
"ustaška qrva Nataša Kandić", ta mu je najbolja. ebem ti budale, nije ustaška, nego američka. al moraju velikosrbi da se nalože na popaljive naslove i rivalitet sa ustašama.

ebo vas ćaća, manite se tračara i koelja, evo uzmite nešto odavde.
http://www.baneprevoz.com/bane/bok/trazi.php

kad već blejite ispred ekrana, bar da bude nešto pametno.
i zaboravite na onog vojislava šešelja tamo, pravite se da ništa ne vidite.
ja sam se valjala od smeha na neke shesheljeve nazive knjiga :lol: (i shta fali koelju,meni je ok Alhemichar :P) ... ima bash dosta dobrih knjiga (prochitala sam od freuda uvod u psihoanalizu,nem pojma shto...a sad cjem demijana da chitam... :mrgreen: ) fala keep ((:

@ Brooke

Znam da smo prichale o knjizi ali Sibil je to josh bolje rekla od mene.
Ako hocesh da prochitash knjigu koja je o narkomaniji a neshto bolje napisana prochitaj ''Povratak na pravi put-dnevnik jedne narkomanke'' od Margaret Klark... ja sam je preshaltala za 2 dana.. :rolleyes:

Zapravo,to nije bas ona napisala,vec je to samo skup njenih svedocenja i izjava.

Dakle,zanemaruje se kvalitet i nacin pisanja,jer je bitnija poruka koju salje.

Ipak ,jeste lose napisano.

Upravo ovako.

Tu knjigu o Kristijani obozavala sam, i to bolesno,jedno duuuze vreme.

Danas mislim da ni po cemu nije posebna.Obradjuje dobru temu,i samim objavlljivanjem ,i to bas u vremenu u kom se to desilo, pokrenula je masu da prica o tom sakrivenom problemu.I na mene je dosta uticala,ali...

Ima toliko boljih knjiga.Mada, ta tematika me vise ne zanima.

Tu knjigu o Kristijani obozavala sam, i to bolesno,jedno duuuze vreme.

Danas mislim da ni po cemu nije posebna.Obradjuje dobru temu,i samim objavlljivanjem ,i to bas u vremenu u kom se to desilo, pokrenula je masu da prica o tom sakrivenom problemu.I na mene je dosta uticala,ali...

Ima toliko boljih knjiga.Mada, ta tematika me vise ne zanima.

Xaxa meni kazesh... Brat mi je rekao da sam postala opsednuta narkomanijom!

Jedino mi nije jasno zashto su postavljene slike mnogih narkomana iz knjige (chak i onih koji se ni ne spominju) a nije Kristijanina koja je glavni lik.
Usput ja sam pogledala i film koji je loshe uradjen.
Nemachki jezik zvuchi ochajno u tom narkomanskom zargonu,a prikazane su i scene dok se bodu,zatim scene kada se Detlef j*be sa onim pederom shto je po meni najbolesnije i to bash i nisu morali da prikazu,takodje pola knjige je preskocheno i zato film izgleda nepotpuno. :-|

Eh,kol'ko su puta meni to rekli...Od silnog citanja ,knjiga mi se raspala:roll:

Trazila sam na netu o knjizi,i zaista nasla dosta,pa i njenu sliku.Od izrazito lepe devojke,dosla je do toga da sa 45 godina izgleda doosta starije.:-|

Gledala sam i ja film,isto misljenje imamo.A inace,u svadji je sa Detlefom.Nije ni cudo.

Eh,kol'ko su puta meni to rekli...Od silnog citanja ,knjiga mi se raspala:roll:

Trazila sam na netu o knjizi,i zaista nasla dosta,pa i njenu sliku.Od izrazito lepe devojke,dosla je do toga da sa 45 godina izgleda doosta starije.:-|

Gledala sam i ja film,isto misljenje imamo.A inace,u svadji je sa Detlefom.Nije ni cudo.

Gde si nashla njenu sliku? :shock: Hocu ja da vidim! Ajd please ako nije problem seti se,pa mi daj link ili...

Back