- Poruka
- 539
Ali zato vam treba Alek smradina ko lebШта ће нам уцењена ђилас-опозиција...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali zato vam treba Alek smradina ko lebШта ће нам уцењена ђилас-опозиција...![]()
Ali zato vam treba Alek smradina ko leb
Ti si došao 1944. pre podneНе требаш нам ни ти, ни сви ви који сте дошли 1944.г. и претварате се да сте се демократизовали.
Тај процес код вас је немогућ !
Ali zato nam ne trebaju smradine kao ti i tvoj gazda.Ali zato vam treba Alek smradina ko leb
Dobro ti si izašao iz ormana kao obožavalac A. Vučlera, ali ova dvojica su latentniAli zato nam ne trebaju smradine kao ti i tvoj gazda.
Ti nisi normalan.Pa, ako ne bude boljih kandidata, glasaću opet za AV.
AHHHHHHAJAHAHAHAHPočistio ga u Beogradu u direktnom sučeljavanju dok se gradonačelnik direktno birao. A ovaj je ego-manijak.
@tema
realno će pobediti. Ali treba ih stisnuti u Beogradu i moža čak uzeti grad (mada teško uz Sopote i Mladenovce koji se vode kao delovi BG-a),skinuti im 2/3 većinu u skupštini i nekako izboriti drugi krug predsedničkih. To je otprilike domet neki optimalan a opet koliko toliko realan.
A onda krenuti sa pritiskom pa za 2 godine rušiti ga na nekim vanrednim. Ili 4. Važno je nedati mu treći mandat izmenom ustava, to je onda put u Belorusiju...pravi.
Pamet ti na uši izlazi.Glasaću za SNS ponovo.
Vidi svoje ime, ja sa tobom treba da polemišem?Ti nisi normalan.
Naravno da ću da pljujem đubradi fašistička! Detinjstvo ste mi upropastili! Samo zato što ga ne volim nemam ni za taj buđavi bednički sendvič koji žvaćete! Ja imam 16 godina, i do sad nisam video ništa drugo osim sve lošijeg ekonomskog stanja! Plate dole, cene gore! Život mi je uništila banda buržoaska, i svima nama, osim vama bednim plaćenicima i buržoaziji kapitalističkoj! Sve ste uništili, prodali, razje.bali što ste mogli i stigli! Najgori ste vi, jadni bednički, njihovi plaćenici i dupeuvlake, koji ste se za črvenu prodali! I to vam je mnogo! PU! Bestidnici! Kako vas nije sramota vas samih, vaše dece?! Ili vi živite u blaženom neznanju o ičemu?? Ne znam gde su mi granice, ne znam šta mi je istorija, ne znam ni šta mi je budućnost! Od Slobe Miloševića pa na ovamo svi vi kvazisocijalističko-radikalnofašistički četnici koji su došli, preko Dosmanlija i žutih izdajnika, do ovog Nedića na kvadrat. Upropastili ste sve postojeće, ali moju decu nećete!
Jaooo evo ga Bmaxa lajkov'o ajde sendvičari u napad!Vidi svoje ime, ja sa tobom treba da polemišem?
Jadna je ta polemika, ja sam ta koja će dobiti rogove, unapred znam, ali hajde, popljuj, neka ti duši bude lakše.
Ko te napada? Neka si i najgori otpad, ako te neko napadne, računam samo da će Indigo3 prva da juriša da te brani.Jaooo evo ga Bmaxa lajkov'o ajde sendvičari u napad!
Ja to nisam svojim prstima pisala, podmetnuto mi je, ali sa bratom saučstvujem, razumem i želim da pomognem.Jaooo evo ga Bmaxa lajkov'o ajde sendvičari u napad!
Šta bre?Ja to nisam svojim prstima pisala, podmetnuto mi je, ali sa bratom saučstvujem, razumem i želim da pomognem.
Vidi, bgt, ima opcija da pod mojim imenom izađe bilo šta. Ja to ne potpisujem, nisam nikad napisala, je l me moje oči varaju?
Ovo smeji se ***** sam slučajno poslao, izviniSmeji se *****
Šta bre?
Ja se ne sećam kad sam to napisala.Šta bre?
Šta si napisala?Ja se ne sećam kad sam to napisala.
Izvinite, idem da porazmislim, ne verujem.
Jesam li ja vlasnik tih reči?
U kojem stadijumu svesti sam to napisala, da li sam bila drogirana?
Mislim da mi je to podmetnuto ili od stvarnih, ili od nestvarnih sila.
Ja, ja da sam takve stvari govorila, inteligentno i bez greški u tipkanju, plus u uškom rodu...
Ljudi, mislim da me je neko iskoristio!
Ništa, ja sam u relacijama Srbi VS Hrvati uzdržana. Neko je u moje ime pisao što lično ne bih nikad, plus u muškom rodu.Šta si napisala?
Pobogu čoveče gde ti živiš?