Šta ćete da radite ako SNS opet pobedi 04.22?

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
83.240
Nešto razmišljam, puno nekih novih imena u opticaju,oni bi u vlast, ne obećavaju mnogo, čak neki ne obećavaju ništa... Nekako je vremenom budžet postao bolja opcija od keš pozajmice iz banke - nema kamate a ni rok za vraćanje,živ mi Djilas...

Nego, kako će se odraziti na vas i vaš život ako SNS opet pobedi 04.2022?
Da li ćete probati da nadjete grešku kod sebe ili ćete panično listati crkveni kalendar za sledeći datum?

democratic national convention dnc GIF by Election 2016

Nešto razmišljam, puno nekih novih imena u opticaju,oni bi u vlast, ne obećavaju mnogo, čak neki ne obećavaju ništa... Nekako je vremenom budžet postao bolja opcija od keš pozajmice iz banke - nema kamate a ni rok za vraćanje,živ mi Djilas...

Da li ćete probati da nadjete grešku kod sebe ili ćete panično listati crkveni kalendar za sledeći datum?
Moj plan je da sa porodicom u svakom slucaju napustim Srbiju u narednih dve godine pobedio opet Vrhovni Vodja ili ne. Jedino sta je sigurno je da ce on daleko teze pustiti vlast ( zxnaci silom ) kada do toga dodje od pokojnog Slobe....

Videcemo.
Gresku kod sebe sam probao da nadjem al sam shvatio da sam kriv sto sam ziv.
Tako da opcija samookrivljivanja otpada.
Ostaje mi rezignacija i hibernacija na salasu gde planiram da dezertiram.
Ijebite se gorski titji

Ako se nadaju da ga Č.Marinika pobedi bolje odma' da preseču vene.

Maриника никада није била мој избор, али Мариника је за разлику од вашег вољеног издајника Вучића, барем психички стабилна особа.

Лепо питање. Но зашто би се наше понашање разликовало у односу на изборе. Свако треба себе да надограђује. Да открије свој таленат и на њему истрајно да ради. Да буде добар човек и да пали светло а не да ствара таму одсуством добра. У свом послу да истраје. Тако уз Божију помоћ и да успе у поодичном и пословном животу.

То јесте тако са свим добрим људима. Независно од избора.

СНС треба да победи, да народ коначно схвати на својој кожи колико је робље !!!

Нема друге опције !
Катарза и патња су добре за православну душу. Потребно је да власт буде још гора ако желимо да се народ очисти. А много смо грешни.

Pa, ako ne bude boljih kandidata, glasaću opet za AV, a to ne znam šta može da znači.
Neću svaku pojedinost da pretvaram u nešto ''od Boga'' i hrišćanski, religijski.
I ne živi mi se za to da glasam, pa ako bi neko umesto mene taj dan... daću mu dnevnicu i punomoćje, ja odoh na svoje radno mesto kao i svaki dan.
Nešto ne bih više da se stavljam u tu ulogu birača jer se uvek ispostavi da su svi birači budalčine teške. :zcepanje:

Прошли пут кад су победили, потпуно сам престао да пратим телевизијски програм који нема везе са спортом и музиком. Такође сам престао да посећујем медијске онлајн портале верне Вучићу.
Овог пута размишљам да прекинем и да пратим форум Политика на Крстарици. Али не верујем да ћу моћи... Занимљиво је посматрати колико ниско могу појединци да падну приликом ботовања. А и тема ''Таблоидиотлуци'' ми дође као душевна храна.
Видећемо. :D

Прошли пут кад су победили, потпуно сам престао да пратим телевизијски програм који нема везе са спортом и музиком. Такође сам престао да посећујем медијске онлајн портале верне Вучићу.
Овог пута размишљам да прекинем и да пратим форум Политика на Крстарици. Али не верујем да ћу моћи... Занимљиво је посматрати колико ниско могу појединци да падну приликом ботовања. А и тема ''Таблоидиотлуци'' ми дође као душевна храна.
Видећемо. :D
moderacija još uvek ne dozvoljava kontra temu
"Pogodite šta bi mogli da smisle za naslov ovi iz Danasa"

To da pljuješ zemlju u kojoj živiš može ili dobro plaćena agentura ili ako je rad volonterski teško obmanuta osoba sa poremećajem u zdravorazumnom razmišljanju

na primer - "Auto pregazio pešaka samo dva dana od kupoprodaje od bivšeg vlasnika aktivnog člana SNS-a"

Kako je muka kad odes na net i naletis na reklamu firme koja kaze, nudimo tri vrste mikroskopa i povezivanje podataka, da kad se desi reklamacija, da odelenje prodaje to registruje optickim, zatim se salje odelenju za proizvodnju a ako je nesto sumnjivo onda i RD odelenju da se otkloni uzrok kvara.
Posto ta odelenja nisu na istom mestu , svi se podaci smestaju udaljeno i u bazu koja je svima dostupna...
Tu su i reporti i dokumentacija za svaku aktivnost...

Vise ti muka kad to procitas, nego kad citas izvestaj Holandjana o proizvodnji mikro motora koji su 100 mikrona a 4W snage...te zbog torzije mora da se posebno obezbede lemna mesta na ploci......

moderacija još uvek ne dozvoljava kontra temu
"Pogodite šta bi mogli da smisle za naslov ovi iz Danasa"

To da pljuješ zemlju u kojoj živiš može ili dobro plaćena agentura ili ako je rad volonterski teško obmanuta osoba sa poremećajem u zdravorazumnom razmišljanju

na primer - "Auto pregazio pešaka samo dva dana od kupoprodaje od bivšeg vlasnika aktivnog člana SNS-a"
Побогу, па има ли шта друго снс-овац да каже, осим да нон-стоп помиње опозицију? :D
Ко је уопште њих поменуо?
А не пљује се земља у којој живимо, него се директно и сочно пљује тренутна психопатска власт, заједно са њиховим верним и празноглавим сендвич бригадама.

Побогу, па има ли шта друго снс-овац да каже, осим да нон-стоп помиње опозицију? :D
Ко је уопште њих поменуо?
А не пљује се земља у којој живимо, него се директно и сочно пљује тренутна психопатска власт, заједно са њиховим верним и празноглавим сендвич бригадама.
s tobom ne pričam do 04.2022. :ljutko:

Back