Sta ces ti sada da mislis o meni?

za 5puta sam citala neki clanak o tome.kazu da je tako i kod zivotinja.
slazem se da je bezveze zadrzavati nekoga na taj nacin,ali neki vole da se igraju.decica z:lol:

nije o tome tema,ali lepo je sto si to podelio sa nama z:)
pa ako nije tema sto si pomenula?
kazu da muskarci gube interesovanje za devojku posle 5 seksualnih odnosa.mozda devojka koja to kaze misli da nema nista drugo cime bi ga zadrzala,nesigurna je u svoju licnost.

ja gubim samo kad se dobro ne zapere

za 5puta sam citala neki clanak o tome.kazu da je tako i kod zivotinja.
slazem se da je bezveze zadrzavati nekoga na taj nacin,ali neki vole da se igraju.decica z:lol:

Ako zena zadrzava muskarca samo svojim medjunozjem, i nema sta vise da mu ponudi, psihicki, intelektualno, emotivno, ili sta znam zar tako ne srozava sebe? Znas, neko bi rekao, "voli me jer sam lepa, voli me jer sam pametna" a ovde je voli me zbog medjunozja. Ima i oni koji samo to traze, ali oni su druga prica.
Inace neke zivotinje ostaju zauvek sa svojim partnerom, vukovi, pingvini, jastozi, ali da strast moze da izgori posle nekog vremena zbog raznih faktora medju dvoje ljudi je najverovatnije tacno.

pa prva stvar koju te iste zene urade kad je veza pri kraju ili kad ucenjuju da bude po njihovom , jeste "uskracivanje medjunozja" .....sve do jedne, videces ,muahahaaaaaa!

Ajde to pred krajem, ne mogu da se gledaju ljudi i to razumem, ali ovo "ili kako ja kazem ili ti ne dam" mi je smesno. Ali da, cesto je uskracivanje paznje, emocija i medjunozja taktika manipulacije. Svaka zena koja manipulise na bilo koji nacin se srozava, a jos ako manipulise medjunozjem, pa ne ceni ni mene, a ni sebe.

Koliko sam ja primetio ovde se provlaci da muskarac gubi interesovanje kada spava sa devojkom tj. kada mu ona "da".
U nekom normalnom odnosu koji se ne svodi samo na seks, sto bi neko gubio interesovanje posle seksa?

Stoji mozda misli ona da njega zanima samo seks, ali ako ga zanima samo seks sto sto on misli je najmanje bitno, jer dobio je sta je hteo i tu je kraj price.
Meni ne pada na pamet trenutno sta on moze da pomisli o njoj, osim mozda da je laka, zagorela ili nesto, previse iskusna i to ako mu "da" prerano, ili ona prerano inicira nesto seksualno.

ma cisto neiskustvo, nesigurnost...
nemojte odmah neke leve etikete...
bas vidim nesigurnu (citaj- neiskusnu) devojku koja kaze tu recenci

Decko i devojka imaju seksualni odnos ili trebaju da imaju i ona kaze "sta ces ti da mislis o meni"?
Da li vam se to desilo nekada, ili ste nekada rekli to?
Da li vasm se promenilo misljenje posle tog cuvenog "sta ces ti da mislis o meni" ili ne?

I pitanje jedno, zasto se to kaze? Glumi se neko "postenje" ili sta je u pitanju?

Cinjenica je da zenska koja "lako" daje vrednost joj se umanjuje, to je drustveno licemerije u pitanju i zensko nije krivo za to, ona jednotavno mora znati meru kada i koliko inace ce je drustvo sazvakati i ispljunuti, tako da takva pitanja jesu sasvim opravdana.

Back