Ne znam odakle taj odnos da muskarac mora da "zasluzi" da mu ona "da".
Ok, stoji da treba da postoji neka ljubav, poverenje, postovanje, ne cim se poseksaju da se ne vide nikada vise ili da se on nikada ne javi posle seksa.
I muskarci i zene vole seks, zele seks, oboje zele da budu intimni sa osobom koju vole, tako da sta je problem?
Ispada da muski rod onako balavi za zenskim medjunozjem (naravno, zene se gnusaju muskog medjunozja, fuj

) i to im je jedini cilj, pa ako hoces momak, bolje bi ti bilo da se potrudis i lepo ponasas da je impresioniras i da ti onda "da" svoju nagradu koju toliko zelis.
Seks je uzivanje za oba pola podjednako, e sad mozda ga jedan pol zeli vise, mada mislim da je nase drustvo uticalo na to da drugi pol mora malo da pazi sta radi inace ce biti ono "sta ce on misliti o meni".
Ovako ispada da bi muskarac imao odnos sa svakom koja samo rasiri svoje noge i kaze "hocu, 'ajde", a posto je on toliki zavisnik on mora da zasluzi to, tj. daje mogucnost za manipulaciju.
Njemu ako je toliko stalo samo do seksa, verovatno ce naci neku drugu, neku radodajku, ili ce cak platiti za tu uslugu, a sigurno nece igrati kako ona svira samo da bi mu dala.
I na kraju, hoce li muskarac umreti bez seksa sa zenom? Ne, tako da zaista ne vidim tu moc, svaki muskarac moze da masturbira i da kanalise svoje potrebe, tako da stvarno ne vidim kakva moc je tu u pitanju.
Jedino sto stoji je da udvaraca ima, i ako ti neces da budes dobar i poslusan momak, konkurencije ima kol'ko 'oces, tako da neko ce sigurno biti dobar momak i zasluziti.