sta ces pamtiti iz 2007 ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
auuu svašta! matura, letovanje, kraće veze, turniri, nova škola, žurke, izlasci, neke nove osobe u mom životu..!!! Ima mnooooooogo lepih stvari koje ću sigurno pamtiti! :D
Nažalost pamtiću i neke užasne stvari, 2 druga koja su poginula, ružne trenutke, suze, svađe.....:(:-(

UH.........Desilo mi se mnogo lepih ali i ruznih stvari.....Ali sada cu da napisem samo neke od lepih.....
-Nezaboravno letovanje u CG
-Turneja u Nemacku sa folklorom,a usput obilazenje madjarske i nemacke
-Pronalazenje ljubavi
-Odlazak u PO kod drugova
-Dolazak drugarica iz SD
-Koncert Zdravka Colica na Marakani...........(a saznala sam za njega taj dan,samo nekoliko sati pre njega)

Izvinjavam se shto spamujem, ali...

:arrow: odakle odakle odakle? Jesi bila u Norveshkoj? Gdegdegde?
Ili su samo oni bili na Brachu?
Oni su bili na Bracu.... Jedno 6-7 porodica.... Moja keva je drugarica sa jednom Verom koja zivi u Norveskoj,ali srpkinja i mama joj zivi na Bracu,u Postirama,tako da smo mi odseli kod njih,a tamo je bio i njihov sin,tako da sam svakoga dana bila sa grupom divnih,plavih norvezna,njam,njam,njam.... A Vera me je zvala da dodjem kod nje,tako da...:):):):):)

Pamticu kao dobre stvari- maturu u junu, nezaboravnu matursku exkurziju, upis u shkolu koju sam zelela,nezaboravni izlasci , letovanje i josh mnogo toga shto na prvi pogled deluju kao male stvari ali meni puno znache... i tako svashta neshto!
A loshe.... Pa nije mi se deshavalo puno loshih stvari(da kucnem u drvo) ali evo - Glupave pripreme za prijemni ,svadje sa drugaricama...

Pamtitju: tada sam se jako zaljubila u 2 dechkitja..........(jednog vidjam ponekad u busu....a drugog :cry::cry::cry:...............ne znam ni odakle je!...:cry:)......pamtim....tada sam upoznala najbolju drugaricu Kristinu iz Austrije........a i postoje i teshki trenuci....:-|:!:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back