Marge
Domaćin
- Poruka
- 4.255
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad sam se vracjala s mora,bjesnili su pozari po hercegovini,koja je cijela gorila.
kad sam se vracjala s mora,bjesnili su pozari po hercegovini,koja je cijela gorila.
a ja sam bila u autu punog rezervoara.![]()
Meni je od januara do sredine juna bilo super...
Letnji raspust-katastrofa! Nikad tuzniji i dosadniji raspust...
A onda od kad sam krenula u skolu skroz druga prica... Super skola, super drustvo, super zezanje, opustencija 8)
Tošeta verovatno i hoćeš... ali za ove ostale. Sumnjam...Pamtitju i neke loshe i neke dobre stvari...
LOSHE: Smrt Tosheta, Elmira, Zorice i Zeke... itd.
DOBRE: Extra leto, zauvek cu ga pamtiti kao najbolje...![]()
dobre stvari: umrli su toshe, elmir, zorica, zeka.
loshe stvari: suzana, aleksandar, dijana, natasha, vesna, djordje i burek su josh zhivi, a do kraja 2007e ima samo dva dana.
dobre stvari: umrli su toshe, elmir, zorica, zeka.
loshe stvari: suzana, aleksandar, dijana, natasha, vesna, djordje i burek su josh zhivi, a do kraja 2007e ima samo dva dana.
Koncert Rihanne...
prvi decko...prva jedinica...ma ima jos mnogo toga...kad se setim pisacu...
ko?
ja il ovi nesrecjnici koje pogadjaju smrti "slavnih", smrti koje "zasluzhuju" da budu uokvirene crvenim slovima i podebljane?
razmisli bolje shta je ovde zapravo morbidno.
mene je skola tj prvo polugodiste diglo iz mrtvi...najgora godina...iam tu i tamo nesto lepo inace...samo da prodje a u sledecoj se nadam necem boljem...al videcemo...
Pa dobro, ali takva je tema........ zaboravila sam da kazem i da cu pamtiti zelene okice.....
Ti si sigurno prva god. srednje......nekima to bude najgora godina shkolovanja...... Jesam li u pravu?![]()