- Poruka
- 2.767
I zasto ostali stoje odvojeno u dve grupe
ma evo,smaram se![]()
hahah svaka cast

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I zasto ostali stoje odvojeno u dve grupe
ma evo,smaram se![]()
drrkacu![]()
žene koje ne padnu na muškarca pognute glave i spontano zamišljenog pogleda..i nisu žene
žene koje ne padnu na muškarca pognute glave i spontano zamišljenog pogleda..i nisu žene
Evo ovako....
Prvo da skrenem paznju moderatorima da se moje teme ne zakljucavaju odmah po otvaranju jer koliko god one nekome delvale glupo ili besmisleno MENI su jako vazne...
Dakle posto devojke na ovom forumu nisu zelele da komentarisu moj video snimak na kome sam licno JA onda bih postavio jedno pitanje svim clanovima foruma ali PRE SVEGA ZENSKIM....
Imate sledecu sitvaciju.. recimo... imate nekakav ispit i dolazite na fakultet, ispred amfiteatra stoji grupa od 7-8 ljudi ukrug i razgovaraju medjusobno ,cekajuci pocetak ispita koji i vi polazete, do nje jos jedna grupa od 5-6 ljudi koji takodje razgovaraju i cekaju isti ispit a po strani stoji U ZENSKOM SLUCAJU jedan decko pognute glave i spontano zamishljenog pogleda... Sta cete uraditi?
Mozes li malo blize da nam opises pojavu tog misterioznog muskarca?
ali najbolja misao je
ti si zensko a ja sam zamisljen-da nisi zensko ne bi ni bio zamisljen---idem da stavim na status to![]()
pa konkretno ovaj zaključava svoj auto..ali gleda drugi koji je boljii brži i shvata da se zaiebo sa kreditom kod rajfajzn banke..
Na samom iščitavanju teme,
nameće se utisak je da nekako smušeno postavljena....
Razmišljao sam da je pretrčim,ali ima
nekih smislenih postova.
Tema nema poentu......
Ma skontala sam ja da postavljac zeli da pita-da li ce imati vise srece sa devojkama ako glumi nekog zamisljenog mladica koji je zagledan u svoju nesretnu buducnost,ali kao sto kazes nije dobro postavio temu .Ovako sve ovo nema smisla.Svako ko se odvojio od drustva uradio je to s razlogom.Ocigledno da zeli da bude sam.Razloga je bezbroj.Niko nece uciniti nista,kada vidi nekoga takvog osim ako nisu zaista dobri prijatelji.
I,da,zenama nije interesantan takav muskarac.Na njega se ne moze osloniti niti imati sigurnost kraj njega.Samo muskarac koji je sposoban da iz svega izadje kao pobednik zasluzuje paznju.![]()
Evo ovako....
Prvo da skrenem paznju moderatorima da se moje teme ne zakljucavaju odmah po otvaranju jer koliko god one nekome delvale glupo ili besmisleno MENI su jako vazne...
Dakle posto devojke na ovom forumu nisu zelele da komentarisu moj video snimak na kome sam licno JA onda bih postavio jedno pitanje svim clanovima foruma ali PRE SVEGA ZENSKIM....
Imate sledecu sitvaciju.. recimo... imate nekakav ispit i dolazite na fakultet, ispred amfiteatra stoji grupa od 7-8 ljudi ukrug i razgovaraju medjusobno ,cekajuci pocetak ispita koji i vi polazete, do nje jos jedna grupa od 5-6 ljudi koji takodje razgovaraju i cekaju isti ispit a po strani stoji U ZENSKOM SLUCAJU jedan decko pognute glave i spontano zamishljenog pogleda... Sta cete uraditi?
pa konkretno ovaj zaključava svoj auto..ali gleda drugi koji je boljii brži i shvata da se zaiebo sa kreditom kod rajfajzn banke..
Student koji ima auto i solventnost za kredit...pa takav nikad ne stoji sam u hodniku![]()
Prvih godina fakulteta prilikom izlaska na ispit malo bih popričala sa grupicom prijateljica..kako su godine odmicale ostala je jedna prijateljica sa kojom sam često zajedno izlazila na ispit..a na kraju su ispiti bili takvi da si sam polagao taj dan, kao interna, hirurgija ... Tako da ima razlike koja si godina i koji je ispit ... ali uglavnom bi se pridružila najboljoj prijateljici ..nije ispit prilika za odmjeravanje 'nepoznatog' momka... ako ga znam otprije sa faksa, recimo bili smo zajedno na nekim vježbama možda bih mu i prišla sa pitanjem - I..jesi spremio ispit .. i takva uobičajena ćaskanja pred ispit
![]()
opšte je poznata stvar da žene najviše padaju na muškarce pognute glave i spontano zamišljenog pogleda..