Sta ce-te uraditi u ovoj sitvaciji???

Shta ce-te uraditi u nastavku gore opisane sitvacije?

• Ne-ce-te detektovati tog decka uopste i odmah ce-te se ukljuciti u neku od razgovarajih grupa ljudi

• Odmeri-ce-te ga pogledom par sekundi i onda pristupiti jednoj od grupa

• Zaintrigirace vas nekako kao interesantna muska pojavaali ali ce-te se ipak prikljuciti grupi

• Prici ce-te mu bez razmisljanja i pokushati da stupite u razgovor sa njim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

kristiansand

Veoma poznat
Poruka
10.393
Evo ovako....
Prvo da skrenem paznju moderatorima da se moje teme ne zakljucavaju odmah po otvaranju jer koliko god one nekome delvale glupo ili besmisleno MENI su jako vazne...

Dakle posto devojke na ovom forumu nisu zelele da komentarisu moj video snimak na kome sam licno JA onda bih postavio jedno pitanje svim clanovima foruma ali PRE SVEGA ZENSKIM....

Imate sledecu sitvaciju.. recimo... imate nekakav ispit i dolazite na fakultet, ispred amfiteatra stoji grupa od 7-8 ljudi ukrug i razgovaraju medjusobno ,cekajuci pocetak ispita koji i vi polazete, do nje jos jedna grupa od 5-6 ljudi koji takodje razgovaraju i cekaju isti ispit a po strani stoji U ZENSKOM SLUCAJU jedan decko pognute glave i spontano zamishljenog pogleda... Sta cete uraditi?

Poslednja izmena:
koag to Vas:eek:
ti reprezentuvavas vise osoba na ovaj forum jel?:eek:[/QUOTE

OVO SI NAPISAO
A onda bih postavio jedno pitanje svim clanovima foruma ali PRE SVEGA ZENSKIM....
A ONDA SI PITANJE POSTAVIO U MNOZINI -----Sta cete uraditi?
doduse, kako je napisano,nije ni jasno sta je pitano,..samo sam nagadjala...sta si hteo da pitas..
A u celoj prepisci najmanje je vazno to sto sam odgovorila u mnozini :)
bas si bre bre....isti kao i tvoje pitanje :)

Back