Danilo51
Primećen član
- Poruka
- 816
Ko god pobedi narod je najebo za veke vekova!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lako je da pocistis babe i dede penzionere. al ikad su u pitanju mladi i agresivni siptari tada nema veze. jaci su,a?Prvo moraš da počistiš izdajničko sns đubre po svom dvorištu oko kuće.
ма ти си побегуља, ми у србији ка'емо дрогојачије, лицемер, па је после морао @kapetanmark da ti brani ognjiste, kada si ti zbrisaoNisi čuo za Savulicimuraa hteo bi revoluciju da dižeš pobeguljo![]()
vise nece biti izboraStudenti, najjača politička sila u srbiji danas, traži nove izbore.
Šta će da se desi kada SNS ponovo pobedi?
Da li će studenti i simpatizeri da se povuku?
nego?vise nece biti izbora
ko zna
Savu ne znaju samo pobeguljeма ти си побегуља, ми у србији ка'емо дрогојачије, лицемер, па је после морао @kapetanmark da ti brani ognjiste, kada si ti zbrisao
cim si neutralan ti PODRZAVAS VUCICAko zna
priznajem da ni sam vise ne znam da li politika radi na svakodnevnom krpljenju repova gde bia spasava sistem od urusenja, ili je deo ozbiljne dugorocne strategije gde svi igraju napisane uloge.... a uvek sam osecao jako dobro politicko vreme.
ali sam uverenja da ako dodje do izbora, znajuci ludilo obe strane koje danas vidimo da je jos malo pa isto, izbori ce biti samo izgovor ili inicijalna kapisla za nesto sto nece biti nimalo konstruktivno vec destruktivno po svakoga.
a to kaze neko ko je neutralan jer mu je pun q i jednih i drugih.
a buduci gruhonjic lend vam obecava slobodu?
spustili vas niz vc solju dok su jos u opozicionoj ulozi. mislis da ce da vam krene kada zajasu?
![]()
auu druzeeStudenti, najjača politička sila u srbiji danas, traži nove izbore.
da nema gruhonjica bila bi neka druga dileja.Да нема грухоњића, измислили би неку сличну дилеју
da nema gruhonjica bila bi neka druga dileja.
Cim si blokader imas nesklad percepcije kom jatu pripadas.cim si neutralan ti PODRZAVAS VUCICA
to ne iskljucuje to sto sam napisaoCim si blokader imas nesklad percepcije kom jatu pripadas.
sta ti mislis o meni dotice me kao lahor oko preponato ne iskljucuje to sto sam napisao![]()
gledaj da sendvic ne bude sa sirom. alergican si na gluten izgledasta ti mislis o meni dotice me kao lahor oko prepona
Ti to vidim iz iskustva ko svaka lajmska bolest posto se ko krpelj prikljucis gubitnicimagledaj da sendvic ne bude sa sirom. alergican si na gluten izgleda
Rezon vezan za babe i coyonesДБ будалаштине
pokazace izboriTi to vidim iz iskustva ko svaka lajmska bolest posto se ko krpelj prikljucis gubitnicima![]()
Ke vidime... ako ih uopste budepokazace izbori
ja glasam za obe strane tako da sam na pobednickoj strani 100%Ke vidime... ako ih uopste bude
Nece ako ne predju cenzus, sada su negde na 3-4%, sledece godine ce to biti 1-2.Imaće predstavnike u parlamentu i biće nova opozicija duže vreme.
Studenti, najjača politička sila u srbiji danas,
Sistem dve razmaknute noge oslonjene na dve stolice, uvek se lose odrazi na ono sto landara izmedju njih.ja glasam za obe strane tako da sam na pobednickoj strani 100%
Posteno nece pobediti sigurno.Studenti, najjača politička sila u srbiji danas, traži nove izbore.
Šta će da se desi kada SNS ponovo pobedi?
Da li će studenti i simpatizeri da se povuku?