Šta će da bude kad SNS opet pobedi?

Studenti, najjača politička sila u srbiji danas, traži nove izbore.

Šta će da se desi kada SNS ponovo pobedi?
Da li će studenti i simpatizeri da se povuku?
Неће, протести ће се само додатно радикализовати. То је као да 1998. или 1999. године питаш да ли ће Милошевић опстати. Па хоће неко време.
Шта ако победи, а изгуби све веће градове, пре свега БГ ?

Ако сте већ сигурни у то због чега онда нисте прихватили референдум о опзиву председника Србије, дошли на власт и Тонина Пицулу поставили наместо Вучића ...
Hoćemo Đokovića da postavimo umesto Vučića.

Sposobniji je čovek, zna ga ceo svet, a nije ljigavi oportunista koji je koliko juče bio desničarski radikal, a danas vodi Srbiju u EU.

jok. ja samo motam kablove i ne pratim slepo n1,informer i ostalo cime se vi "nauceni" tesite

Право да ти кажем, ја највише ХАППУ пратим.

Због Љубана.

Него питам због оног описа, знам једног таквог, био код мене председник општине, па крао, и убио жену на на путу колима, па побегао са места несреће...сад је државни секретар у Министраству пољопривреде.

Hoćemo Đokovića da postavimo umesto Vučića.

Sposobniji je čovek, zna ga ceo svet, a nije ljigavi oportunista koji je koliko juče bio desničarski radikal, a danas vodi Srbiju u EU.
Super i ekstra.Mali problem je u tome što se predsednik bira na izborima a ne na ulici.Kandidat koji dobije većinu glasova izašlih postaje predsednik.Nigde u Ustavu ne stpko da kandidat ne sme biti iz ove ili one poliičke partije,desičar ili levičar ili da mora biti za ili protiv EU.

da kmecite?

za to imate ustavno pravo, a bogami ne stedite sebe

Ја мислим да треба опет да узмете власт-узурпирате власт и да доведете земљу до тоталног слома.

Милсим да робови не могу схватити да су робови, док им господари не ускрате то мало хране, смештаја и сигурности. :kafa:

Право да ти кажем, ја највише ХАППУ пратим.

Због Љубана.

Него питам због оног описа, знам једног таквог, био код мене председник општине, па крао, и убио жену на на путу колима, па побегао са места несреће...сад је државни секретар у Министраству пољопривреде.
1751963383355-png.1753373

1751963504016-png.1753374

Super i ekstra.Mali problem je u tome što se predsednik bira na izborima a ne na ulici.Kandidat koji dobije većinu glasova izašlih postaje predsednik.Nigde u Ustavu ne stpko da kandidat ne sme biti iz ove ili one poliičke partije,desičar ili levičar ili da mora biti za ili protiv EU.

"није битно ко гласа, већ ко броји гласове." - Стаљин

Verovaću ti kad se lično žrtvuješ u borbi protiv diktature uspostavljene 1944 godine koja traje do donašnjih dana.Čuo si za Jana Palaha.Budi naš Jan Palah i svi ćemo te uvažavati i ceniti.

Не треба ти никоме да верујеш, осим себи.

Када схватиш да нема Републике и да је то један импровизоријум од 1944.г., онда ваљда сам треба нешто себи да учиниш да не живиш у тим медијским кулисама и холивудским симулакрумом ... :kafa:

Не треба ти никоме да верујеш, осим себи.

Када схватиш да нема Републике и да је то један импровизоријум од 1944.г., онда ваљда сам треба нешто себи да учиниш да не живиш у тим медијским кулисама и холивудским симулакрумом ... :kafa:
U SFRJ su ovakvi naslovi po novinama bili samo kada uhapse prodavca ili šefa prodavnice da je ukrao iz kase.
1000006514.jpg

Back