Tenkre 2
Domaćin
- Poruka
- 3.989
Pusti ti Vučića. On ima para kao niko. Brini o sebi. I ti si na spisku za zlostavljanjeDa li će nastaviti sa zlostavljanjem Vučića nakon što se povuče sa političke scene?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusti ti Vučića. On ima para kao niko. Brini o sebi. I ti si na spisku za zlostavljanjeDa li će nastaviti sa zlostavljanjem Vučića nakon što se povuče sa političke scene?
Ko da predje na drugog? Njegovo zlo na nekog drugog?Ili će da pređu na nekog drugog?
Žao mi vas što se toliko nadate a pojma nemate kako se te stvari rade.Pusti ti Vučića. On ima para kao niko. Brini o sebi. I ti si na spisku za zlostavljanje
Znamo. Poznajemo Zbiljića, Veselionovića, Goranca, Snajpera, Bosketa, Montop i Andreja Vučića. Svi oni uzmu par miliona nedeljno, a tebe nema nigde. Svi oni će da pobegnu, a tebe čeka goozičenje i batačenjeŽao mi vas što se toliko nadate a pojma nemate kako se te stvari rade.
Tek onda treba da ispasta za sve sto nam je uradio i pravio ludima.Da li će nastaviti sa zlostavljanjem Vučića nakon što se povuče sa političke scene?
Nije tema hoće li tebe zlostavljat.Da, naravno.
Nije, a nije tema ni koliko si zaradio danas za tezgom.Nije tema hoće li tebe zlostavljat.
Što si ti kao Hrvat tako zabrinut hoće li Vučića zlostavljat ili neće?Nije, a nije tema ni koliko si zaradio danas za tezgom.
I šta sad, pričamo o tome šta nije tema?
Može, nastavi.
Srbin sam, i Vučić mi u RH nije nikakav problem. Daleko veći problem mi je ako bi biftek bude well done a naumio sam medium rare.Što si ti kao Hrvat tako zabrinut hoće li Vučića zlostavljat ili neće?
To ti glavni problem u Hrvatskoj?
Ja nisam Hrvat.Srbin sam, i Vučić mi u RH nije nikakav problem. Daleko veći problem mi je ako bi biftek bude well done a naumio sam medium rare.
A jel tebi kao Hrvatu problem ako će se zlostavljati Vučića?
pa daj neku prezentaciju, da mi mnogo ne izmisljamoŽao mi vas što se toliko nadate a pojma nemate kako se te stvari rade.
To je bilo '93-će, 91. sam bio na drugim mjestima.Ja nisam Hrvat.
Ti si ovde po forumu piso da si bio 91 u ZNG u Vurotu kod Petrinje.Ne bi reko da si Srbin.
pa jesi li purger ili srbin ?To je bilo '93-će, 91. sam bio na drugim mjestima.
Rođeni purger, kakve veze ima nacionalnost? Jedino ako misliš da nisam Srbin zato jer Porifije kaže da samo pravoslavni mogu biti Srbi: prestao sam vjerovato u izmišljena bića s jedno 7 godina.
Rođeni purger,pa Srbin?To je bilo '93-će, 91. sam bio na drugim mjestima.
Rođeni purger, kakve veze ima nacionalnost? Jedino ako misliš da nisam Srbin zato jer Porifije kaže da samo pravoslavni mogu biti Srbi: prestao sam vjerovato u izmišljena bića s jedno 7 godina.
Ja mislim da hoce. To je zato sto ga potajno vole, cim su toliko opdesnuti njime.Da li će nastaviti sa zlostavljanjem Vučića nakon što se povuče sa političke scene?
Oboje.pa jesi li purger ili srbin ?
Niti jedan Srbin nije rođen u Zagrebu, jel takoRođeni purgeri,pa Srbin?
Reci da se šališ!![]()
Onda znači Tuđmanov Srbin?Niti jedan Srbin nije rođen u Zagrebu, jel tako
Bjaaaaaa-vo!
Šta si opterećen nacionalnošću? Jel ti piše na čelu?
Oboje.
Ti si uvjeren da u Zagrebu živi nula Srba?![]()
pa koliko ih ima?Oboje.
Ti si uvjeren da u Zagrebu živi nula Srba?![]()
Još jedanpa koliko ih ima?
ti i ko još ?
Da li će Vučić morati da pobegne iz Srbije nakon se povuče iz politike?
Da li će nastaviti sa zlostavljanjem Vučića nakon što se povuče sa političke scene?