Ja nemam želje niti preference. Samo vas gledam i komentarišem.Čije? Tvoje ili moje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nemam želje niti preference. Samo vas gledam i komentarišem.Čije? Tvoje ili moje?
O kom narodu pričamo?To samo dokazuje da narod ne poznaje zakon, ni domaći ni međunarodni.
Teoretišeš. Bolje se ja razumem u snuker nego ti u političku situaciju u Srbiji.Ja nemam želje niti preference. Samo vas gledam i komentarišem.
Pa neće SNS da propadne. Već sam gore napisao: kao najbrojniji, jedina opcija je da pobedi neko njihov, dal pod istom ili drugom zastavom.a sta ce biti stobom ?
kada prdekne sns bratija sa sve opozicijom
Ne samo da se razume nego i zna najboljeO kom narodu pričamo?
Gde si ti video srbina koji se ne razume u pravo, sport, medicinu, rakiju i automobile?
Svašta!
nema toga visePa neće SNS da propadne. Već sam gore napisao: kao najbrojniji, jedina opcija je da pobedi neko njihov, dal pod istom ili drugom zastavom.
Obzirom koliki ima političke naive u Srbiji (zaključak na osnovi onoga što čitam na krstarici) neće vam biti jasno da će biti "Sjaši Kurta da uzjaše Murta"
Eto i sa tobom da se složim na ovoj temi.Ne samo da se razume nego i zna najbolje
Nije Srbija izolovana od sveta. Nismo Enver Hodžina Albaniji ili Severna Koreja. Putujemo, čitamo, uključujemo se u svet na svim mogućim nivoima.Teoretišeš. Bolje se ja razumem u snuker nego ti u političku situaciju u Srbiji.
Prvo moraš da pobediš da bi izglasao novi zakon.nema toga vise
LUSTRACIJA IH CEKA
poziciju i opoziciju - isti su sistem
Teoretišeš.Nije Srbija izolovana od sveta. Nismo Enver Hodžina Albaniji ili Severna Koreja. Putujemo, čitamo, uključujemo se u svet na svim mogućim nivoima.
Politička igra je uvek ista u srži.
ima razlicitih nacina pobedePrvo moraš da pobediš da bi izglasao novi zakon.
Moralna? Znaš da si u pravu i kad izgubiš?ima razlicitih nacina pobede
zini da ti kazemMoralna? Znaš da si u pravu i kad izgubiš?
Misliš da je Toma nakrao više para od njega, pa ovaj mora da mu bude podstanar?možda ga Toma primi kod njega u vilu kao podstanara
neMisliš da je Toma nakrao više para od njega, pa ovaj mora da mu bude podstanar?
taman posla, nego za prvo vreme dok se ne snađeMisliš da je Toma nakrao više para od njega, pa ovaj mora da mu bude podstanar?
Srce jednoDa li će nastaviti sa zlostavljanjem Vučića nakon što se povuče sa političke scene?
Misliš da ga razjareni narod ne bi tu prvo potražio?taman posla, nego za prvo vreme dok se ne snađe
kad sam reko -podstanar- mislio sam bukvalno, nešto slično ko Legija što je bio godinu danaMisliš da ga razjareni narod ne bi tu prvo potražio?