Šta će biti kad se vrati Šešelj?

vidis, postoji nesto sto se zove zakon.
ti nisi osoba koja odlucuje da li je nekome mesto u zatvoru ili nije.

a kad vec tvrdis da mu je mesto u tamnici, navedi barem jedan prekrsaj koji je napravio.
nije zabranjeno biti nacionalista, liberal, agresivan (bez konkretnih prekrsaja), ravnodusan itd.
to nisu nikakvi prekrsaji, a kamoli prekrsaji za tamnicu.

Nisam, ali nece ni meni pravo i sudija odredjivati ko je kriv, a ko ne.
Prekrsaja je napravio puno, ti verovatno mislis na krivicna dela. Pa mene krivicna dela i ne zanimaju, jer, kao sto ti pises, ja nisam sud.
Nije zabranjeno zakonom biti prljavi sovinista, naravno, ali je moralno ljigavo. Pojam 'zasluziti nesto' upucuje na pravdu, a ne na pravo. Znaci, kada ja kazem da ta stoka zasluzuje tamnicu, ne govorim o bilo kakvoj pravnoj normi, koje me i ne zanimaju previse.

Prekrsaja je napravio puno, ti verovatno mislis na krivicna dela. Pa mene krivicna dela i ne zanimaju, jer, kao sto ti pises, ja nisam sud.
Nije zabranjeno zakonom biti prljavi sovinista, naravno, ali je moralno ljigavo. Pojam 'zasluziti nesto' upucuje na pravdu, a ne na pravo. Znaci, kada ja kazem da ta stoka zasluzuje tamnicu, ne govorim o bilo kakvoj pravnoj normi, koje me i ne zanimaju previse.

Ma vidi se, ne moraš ništa da objašnjavaš.

da je kriv, bio bi osudjen, u to budi siguran, jer nije drag ni sudu ni vlasnicima istog.
a tvoje misljenje o pravdi i pravicnosti ne vredi nista, pre svega jer pristrasan i drugacijeg uverenja od njega.
prema tome, precenjujes svoje misljenje.
trebalo je da kazes "ja mislim da bi trebalo da bude u zatvoru zato sto ga ja ne gotivim".

Razumem naravno, ali stanje u Srbiji je poprilično usrano, nadam se da razumeš.

pa?

da je kriv, bio bi osudjen, u to budi siguran, jer nije drag ni sudu ni vlasnicima istog.
a tvoje misljenje o pravdi i pravicnosti ne vredi nista, pre svega jer pristrasan i drugacijeg uverenja od njega.
trebalo je da kazes "ja mislim da bi trebalo da bude u zatvoru zato sto ga ja ne gotivim".

pa?

Pa to da Šešelj nikako, ali nikako nije faktor za smanjivanje sranja, on je tu da sranje poveća, bar dosad tako bilo.

Pa to da Šešelj nikako, ali nikako nije faktor za smanjivanje sranja, on je tu da sranje poveća, bar dosad tako bilo.

njega nema vec godinama u srbiji, tako da on nije uzrok toga.

ne postoji samo jedan problem, vec milion.
za vecinu problema su odgovorni ovi sadasnji.
prema tome, vaznije je umanjiti uticaj evropske unije i "evropejstvo" parlamenta nego imati red (koji ni sad nemamo) u parlamentu.

Ne zanima me sta bilo ko misli o mom misljenju. Kada ja mislim da taj olos treba da trune u tamnici, onda on to i treba.

Po tome kakvo je moje misljenje o pravu se ne razlikujem od Seselja, koji je godinama zastupao stavove koji su u potpunosti protivno bilo kakvom pravu, kao sto je raseljavanje Albanaca, kradja imovine OEBS-a i slicne gluposti. I njega nije bilo briga za pravo, pa zasto bi bilo briga mene?

Back