Šta će biti kad se vrati Šešelj?

revolucija ako ne i ranije (ja bi je digao da imam neku moc) protiv zapadnjackog rezima.Kakva korist za DSS ako se vrati Seselj? XD
Jedva cekam da se vrati ali dace mu nekoliko god zatvora zbog Amera govana a i zbog toga sto se Tadic i kompanija plase njega tako da mu mozda zabrane ulazak u zemlju

А по ком би то Закону могли да изведу?

General [email:
Dus@n;17128259]
email]

Zbog ovoga cu ih postovati dok sam ziv !!!
Rusija nam jeste okrenula ledja 99-te ,ali tada je na vlasti bio pijani Jelcinj...

Rusija nas je uvek pomogla kad god je mogla.
A sve sta su saveznici tada uradili za srbsku vojsku kasnije im je Jugoslavija sve platila sto je iznosilo dva godisnja budzeta drzave.
Samo toliko da se zna o nasim velikim prijateljima sa zapada.

Ne znam ali kad je u pitanju takvo nesto i kad se setis da politicari ne brane Srbe nego ih salju u Hag sve je moguce

Pošto je saznao za Đinđićeve reči upućene
Karli Del Ponte - "Vodi ga,prikači mu nešto i nemoj da ga vraćaš.....",
počeće da se sveti,jer je teško zlopamtilo !
Naročito će se obrušiti na Tadića i DS.

A,Tomu Nikolića ne treba ni spominjati.....!

Poslednja izmena:

Opet ću da kažem, ako bude dovoljno mudar, a sve mi se čini da je imao gde da se nauči strpljenju, Tomislava Nikolića će umeti da ignoriše do 1,5% biračkog tela. Ništa Tomislava Nikolića neće tako dobro srozati kao ignorancija Vojislava Šešelja, ako se vrati.

Opet ću da kažem, ako bude dovoljno mudar, a sve mi se čini da je imao gde da se nauči strpljenju, Tomislava Nikolića će umeti da ignoriše do 1,5% biračkog tela. Ništa Tomislava Nikolića neće tako dobro srozati kao ignorancija Vojislava Šešelja, ako se vrati.

Seselj, ako se vrati, nece imati podrsku ni 10% biraca....

On je odavno politicki mrtav.

Srpski Zirinovski.

Prvo bi neko morao da objasni sta je Seki do sada, u celokupnom njegovom radu, URADIO DOBRO ZA SRBIJU?

Osim sto je u svetu glumio KLOVANA, PROSTAKA i IDIOTA, navlaceci tako JOS VISE LOS IMIDZ SVETSKOG JAVNOG MNJENJA PROTIV SRBA....

I sto ce MORATI DA DOKAZE da je ZAISTA SRBIN,a ne USTASKI AGENT ubacen da nacini STO VISE STETE SRBIJI.

A to ce moci VEOMA TESKO.
:ok: :ok: :ok:

Nisam siguran za ovo ''prikači mu nešto'', to mu je dodato kao i mnogo stvari, kao i podržavanje bombardovanja.

Seselj, ako se vrati, nece imati podrsku ni 10% biraca....

On je odavno politicki mrtav.

Srpski Zirinovski.

To je svima jasno.

Mogli ste čuti, svi mediji prenose ovu vijest. Prof. dr. Vojislav Šešelj napušta Hag za 60 dana i vraća se u Srbiju. Šta vi mislite kako će to djelovati na Srbiju i "divne" političare sa političke pozornice Srbije? Ja mislim da je ovo najbolja vijest za Srbe u poslednjih sto godina! :D

Mogli ste čuti, svi mediji prenose ovu vijest. Prof. dr. Vojislav Šešelj napušta Hag za 60 dana i vraća se u Srbiju. Šta vi mislite kako će to djelovati na Srbiju i "divne" političare sa političke pozornice Srbije? Ja mislim da je ovo najbolja vijest za Srbe u poslednjih sto godina! :D

Nazalost, nije to kako odrodi vole da kazu "realnost"!!
Nikad te civilizacijske siledzije njega nece pustiti, iz prostog razloga
sto Srbi ne smiju ni na jednom planu poentirati!!

Apsolutno je Seki toga svjestan, a bojim se da ce ga svakako onemoguciti i
da vodi odbranu u drugom poluvremenu procesa!!

Back