Šta će Albanci sa Srbima koji budu živeli u nezavisnoj državi Kosova?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
alergicna:
Dobro pitanje!
Neka se ograde od hushkacha iz Beograda i pokushaju da se prilagode. Mislim da nece biti ugrozeni jer je ipak ovo Evropa i sigurna sam da ce se , njihova vlada, truditi da sachuva "ugled" i opravda poverenje.

Dakle tvoj recept je da se manjina prilagodi većini i da se odrekne onoga što ih čini ljudima - svoje nacionalnosti, religije, mišljenja, želja...
I naravno da ćute i da se ne javljaju, da ne protestuju, da se ne bune, da ne žele promene...

Pa po tom tvom receptu (LDP+YUCOM+LSV+GSS) ja predlažem da im ti daš primer.
Da se kao manjina (na prošlim izborima ste jedva prošli cenzus - 5 % izašlih birača) prilagodite većini i pod hitno postanete simpatizeri i članovi SRS. :) ;)

DraGo70:
Dakle tvoj recept je da se manjina prilagodi većini i da se odrekne onoga što ih čini ljudima - svoje nacionalnosti, religije, mišljenja, želja...
I naravno da ćute i da se ne javljaju, da ne protestuju, da se ne bune, da ne žele promene...

Da se kao manjina (na prošlim izborima ste jedva prošli cenzus - 5 % izašlih birača) prilagodite većini i pod hitno postanete simpatizeri i članovi SRS. :) ;)
Ово задње је добра идеја,исти су!:lol:

Ja bi ih trampio.Svi Srbi sa Kosova nek se presele u Srbiju,i onako su se ljudi muchenichki napatili do sada,a svi "drugovi chlanovi" i simpatzeri LDP-a da se, hteli nehteli nasele na Kosovu....otprilike ih je isti broj...znam da nje"demokratska tekovina"ali poshto su oni toliko za "multiuetnichnost i pruzanje ruke pomirenja"mislim da se ne bi bunili...mnogo.Tako bismo ih se oslobodili u Srbiji a i dobili bi smo prave ambasadore za izgladjivanje odnosa s Albanci....dve muve jednim udarcem...a i ako ne izglade,pa yebiga..:lol:

DraGo70:

Naravno, da se manjina prilagodi i da im vecina to omoguci jer u suprotnom teshko bi opstali.
Za razliku od nas, Srbi na Kosovu su u poziciji da treba da poshtuju tu vecinu jer su osudjeni da zive zajedno, a mi sa vama radikalima nemamo problema jer jalova je vasha vecina. Mozete samo da se "praznite" na raznim forumima i nishta vishe od toga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back