gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Немој претерујеш!Ваљда редовно брије браду.Torrente-BG:I bukvalno bradom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немој претерујеш!Ваљда редовно брије браду.Torrente-BG:I bukvalno bradom
alergicna:Dobro pitanje!
Neka se ograde od hushkacha iz Beograda i pokushaju da se prilagode. Mislim da nece biti ugrozeni jer je ipak ovo Evropa i sigurna sam da ce se , njihova vlada, truditi da sachuva "ugled" i opravda poverenje.
Ово задње је добра идеја,исти су!DraGo70:Dakle tvoj recept je da se manjina prilagodi većini i da se odrekne onoga što ih čini ljudima - svoje nacionalnosti, religije, mišljenja, želja...
I naravno da ćute i da se ne javljaju, da ne protestuju, da se ne bune, da ne žele promene...
Pa po tom tvom receptu (LDP+YUCOM+LSV+GSS) ja predlažem da im ti daš primer.
Da se kao manjina (na prošlim izborima ste jedva prošli cenzus - 5 % izašlih birača) prilagodite većini i pod hitno postanete simpatizeri i članovi SRS.![]()
![]()
DraGo70:Dakle tvoj recept je da se manjina prilagodi većini i da se odrekne onoga što ih čini ljudima - svoje nacionalnosti, religije, mišljenja, želja...
I naravno da ćute i da se ne javljaju, da ne protestuju, da se ne bune, da ne žele promene...
Pa po tom tvom receptu (LDP+YUCOM+LSV+GSS) ja predlažem da im ti daš primer.
Da se kao manjina (na prošlim izborima ste jedva prošli cenzus - 5 % izašlih birača) prilagodite većini i pod hitno postanete simpatizeri i članovi SRS.![]()
![]()
srpski.patriota:DraGo70 nije radikal i nemoj stalno da ga etiketiraš.
A razlike između nas i Srba na Kosovu i Metohiji nema, u bg-u , takođe žive šiptari, izračunaj koliko će ih biti za desetak godina ako pođeš da je kod njih prosek desetoro , petnaestoro dece.....
Inace aljergija je simptomaticna za sve siptarke, ili si ti izuzetakalergicna:Drago nije radikal?
Pardon, pa on ima sve radikalske SIMPTOME