Sta bu uradili....?

Da znate da vam je ostalo mesec dva tri ili sest zivota?????

Da li bi ste se isto ponasali ili bi promenili nesto u svom zivotu...? ;)

Ja bih dosao do nekog silnog kesha, nebitno na koji nacin ;), i odveo zenu svog zivota negde... Mozda na Kubu!
Zezali bi se po ceo dan... :smile: Sexali bi se non stop! Ljubili bi se drzali za ruke setali.... :)

Vozili bi moskvich... :-)

moskvichez6.jpg

:) :)

Разбијала бих се од хране. :lol: Мислим, то и овако радим, али онда бих више. :lol: То је мој једини порок, само храни не могу да одолим :( Једем и док ово куцам.:lol:

Мени опет тужна ова твоја тема. Знам ја шта тебе мучи.

A mozda sam je i nasao ali ne mogu da budem sa njom ;) ??

То о чему ти машташ као о идеалних 6 месеци живота (занемаримо оно последњих), то неки људи имају сваки дан, то је нормалан љубавни живот. А ти сам себе мучиш и спречаваш да ти се тако нешто деси, јер си увртео нешто себи у главу и машташ о нечему што се неће десити. Имаш мало превише година да би се тако заносио. :| Много си, бре, незрео.:|

Али ОК, твој избор. А после нама кукаш и отвараш тугаљиве теме.:cry:

И коме ти смеш да кажеш да је смекшао? :mrgreen:

Ja bih dosao do nekog silnog kesha, nebitno na koji nacin ;), i odveo zenu svog zivota negde... Mozda na Kubu!
masala... aleksej ima Z.S.Z. cestitamoooo.

na ovo pitanje je nemoguce da se odgovori... sem onih koji su bili to jest jesu u toj situaciji... ostali mogu samo da naklapaju...u prazno... kad ti je ostalo jos 1, 2, 3 ili 6 meseci zivota to obicno znaci da se raspadas od neke bolesti... tako da kuba i ostale zajebavancije (ili velike promene) - tesko, amigo...
ako bih se zlopatila, verovatno bih se samo ubrzano ubila. dok zivim kao covek hocu da zivim, ako se pretvaram u biljku - dovidjenja onda... malo sam morbidna... ali takva ti je tema.

Zezali bi se po ceo dan... :smile: Sexali bi se non stop! Ljubili bi se drzali za ruke setali.... :)

moskvichez6.jpg

Ako je potrebno da mi smrt mashe kosom nad klavom ne bi li pochela da zivim.....e onda odoh da se samoubijem, momentalno!!!
Hocu da svaki dan zivim kao tih jedan, dva, shest meseci.....
Radim na tome da svaki dan zivim kao da mi je poslednji.... Jer, jbg, ako ostavim za sutra, mozda to sutra ne dodje, mozda me zgazi autobus "sada i ovde".....
Znam o chemu govorish.... Bili smo svi u tom filmu. Ubija te svakodnevica, rutina te steze ko loshe zavezana kravata, zulja te sumnja da ce ti se celi lifetime svesti na ustanem-jedem-radim-spavam.... I hoce! Ako dozvolish! Zelish da provedesh vreme sa zenom svog zivota? Uhvati je za ruku i povedi na klizanje, sankanje, u bioskop.... Ne mozesh na Kubu? Ko kaze?! Mozesh da shtekash pare....i mozesh da odvojish jedan slobodan dan u nedelji za mashtanje o Kubi. Smuckaj neki egzotichni koktel, nagovori devojku da obuche bikini, mazi je uljem za sunchanje ili je nauchi da igra salsu.... Ma imash blion nachina... Pogledaj klince. Njihov svet je ogranicheniji od tvog i mog ali oni umeju da se zabavljaju i budu srecni....;)
I ako otputujesh, a verujem da hocesh, poshalji mi razglednicu....8-)

То о чему ти машташ као о идеалних 6 месеци живота (занемаримо оно последњих), то неки људи имају сваки дан, то је нормалан љубавни живот. А ти сам себе мучиш и спречаваш да ти се тако нешто деси, јер си увртео нешто себи у главу и машташ о нечему што се неће десити. Имаш мало превише година да би се тако заносио. :| Много си, бре, незрео.:|

Али ОК, твој избор. А после нама кукаш и отвараш тугаљиве теме.:cry:

И коме ти смеш да кажеш да је смекшао? :mrgreen:

Eee ko mi kaze... :lol:

Hahaha, pretpostavljam da ti imas to svaki dan... :lol: PA kad si nasla decka sa keshom. :lol:

Ako je potrebno da mi smrt mashe kosom nad klavom ne bi li pochela da zivim.....e onda odoh da se samoubijem, momentalno!!!
Hocu da svaki dan zivim kao tih jedan, dva, shest meseci.....
Radim na tome da svaki dan zivim kao da mi je poslednji.... Jer, jbg, ako ostavim za sutra, mozda to sutra ne dodje, mozda me zgazi autobus "sada i ovde".....
Znam o chemu govorish.... Bili smo svi u tom filmu. Ubija te svakodnevica, rutina te steze ko loshe zavezana kravata, zulja te sumnja da ce ti se celi lifetime svesti na ustanem-jedem-radim-spavam.... I hoce! Ako dozvolish! Zelish da provedesh vreme sa zenom svog zivota? Uhvati je za ruku i povedi na klizanje, sankanje, u bioskop.... Ne mozesh na Kubu? Ko kaze?! Mozesh da shtekash pare....i mozesh da odvojish jedan slobodan dan u nedelji za mashtanje o Kubi. Smuckaj neki egzotichni koktel, nagovori devojku da obuche bikini, mazi je uljem za sunchanje ili je nauchi da igra salsu.... Ma imash blion nachina... Pogledaj klince. Njihov svet je ogranicheniji od tvog i mog ali oni umeju da se zabavljaju i budu srecni....;)
I ako otputujesh, a verujem da hocesh, poshalji mi razglednicu....8-)

Hehe nije lose... :)

moskvichez6.jpg

Kuba Aleksej , kako si znao :) Ma , otici cu tamo i bez gore navedenih uslova :)

moskvichez6.jpg

a sta ako imas, ne daj Boze, hiv, kako ces onda?:)

Back