Sta bu uradili....?

uh, ovo je baš bilo ružno od mene....

nisam to htela da kažem, nego da je stvarno tužno kad neko zna šta hoće a ne može da skupi muda to da uradi.. jbg,mi što ne znamo barem imamo opravdanje

Imam Hrvatski pasoš.
banana.gif
...vid' mangupa...8-)

Za šest meseci?
Haj nek' bude deset, da mogu dete da rodim... :)
Samo - ko će da ga čuva posle... :-?
Joj, pa to je glupo...
Ili nije: rodim dete i pobedim smrt, dobijem beskrajnu motivaciju da živim...

Pisala sam na Svaštari o ovoj temi, samo je tamo bio u pitanju jedan - poslednji dan života...

Volela bih da svima koje volim to i kažem... da im dam deo te svoje nepotrošene i nepotrošive ...

Ma lupam. Htela sam samo da kažem da mi je drago da je Алексей tu, zbog avatara, naravno, utiče na mene. :)

uh, ovo je baš bilo ružno od mene....

nisam to htela da kažem, nego da je stvarno tužno kad neko zna šta hoće a ne može da skupi muda to da uradi.. jbg,mi što ne znamo barem imamo opravdanje

Ne razumem sta je tu ruzno... :|

Ma u zivotu nikad nije tak ojednostavno kako bi mi zeleli... I onda udjemo u taj kalup... Ko ima volje i snage da promeni...?

Ma u zivotu nikad nije tak ojednostavno kako bi mi zeleli... I onda udjemo u taj kalup... Ko ima volje i snage da promeni...?

nije =I
ali sa strane uvek deluje da jeste... tako da verovatno ipak jeste
a ja nešto i ne mislim da je kalup nužno loša stvar, ako ti je po meri. a ako je loše mislim da nije potrebno previše snage i volje da se nešto promeni, ali samo ako znaš u kom smeru hoćeš da menjaš, tj ako imaš jasnu sliku onoga što hoćeš. eto.

nisam lepo sričola, al ako. a morala sam da kažem nužno zbog bobovog pasoša.

E kakav bedak.... Moram da idem. Jer sutra moram da nastavim sa svakodnevnim zivotom: ustajanje ujutru, rad ceo dan kuci popodne... :roll: Kalup! Ne bih da zvucim nezahvalno i to ali ... Mis'm pa ja necu valjda ceo zivot morati da radim tako?? :?

Odoh da spavam... A sranje! Pa moram i da se obrijem... Yebena pravila... :?

Jeeee, pa sto dva tri meseca, treba mi 9 da rodim bebirona. :-(
U najgorem slucaju u 6 je dovoljno... zar ne?

Jbg Bengula bi pala.... Mislim prodao bih je..:( Imao sam je.... Ostvario sam sam... Sada je dalje sve lako... :) Ali ajde Moskva bi mi je zamenila... :)

Bolje da ne znas... Dugo vec razmisljam sbb kbb! (Aca postar!) i onda mislim urado bih to i to,.... I zao mi je sto ljudi, pa i ja nemaju smelosto da urade nesto sto zaista zele... :(
Celog zivota kazes sebi da danas nije pravi momenat za ono sta zelis i stalno to ponavljas... ponavljas... uvek je sutra ono sta ti nosi pravi momenat sve dok se jednog dana ne probudis i shvatis da je pravi momenat bio JUCE!

Sa kojim pasosem ybg..
Srpski pasos ima prodju svuda. Srpski pasos bez ikakve kinte, isto kao i svaki pasos bez kinte: nema prodju nigde. Ko mi ne veruje, govn@ da jede jer silni pecati u mom pasosu plave boje dokazuju da su sve price zabluda. Pravila pisu oni u ciju zemlju se ide, igrati po tim pravilima znaci dobiti ono sta se zeli.

Jos mesec dana zivota - verovatno bih ih iskoristila bolje nego ceo svoj zivot...
Jos 6 zivota... verovatno bih to vreme potrosila gore nego 1 normalan zivot...
Tacno da tacnije ne moze biti. Nazalost.

Da je meni jos 6 meseci zivota... o tom tek kad saznam da mi je jos 6 meseci preostalo. Do tada... cista demagogija: zeleo bih da je mir na planeti, pomagao bih siromasnima itt. Lako je iz udobne fotelje punog stomaka pricati o gladnima sto umiru po Africi

Back