Шта бре хоће ова гологузија???

костреш: нис ће бити враћен војводини

НОВИ САД - Заменик председника Лиге социјалдемократа Војводине Бојан Костреш изјавио је у Новом Саду да ће 2009. бити година враћања Нафтне индустрије Србије (НИС) покрајини.

"Сви они који мисле да су добили, или јефтино купили НИС у великој су заблуди. Следећа година ће бити година за враћање те компаније, а с моје стране могу да обећам да никада нећемо одустати", рекао је Костреш на новогодишњој свечаности у седишту странке.

Донедавни председник Скупштине Војводине изјавио је да "Војводини мора да буде враћено све што јој је одузето, не само НИС, односно 'Нафтагас', већ и путеви, железница, пошта, 'Телеком', 'Електровојводина".

Костреш је рекао да ће ЛСВ учинити све да се "стави тачка на пљачку Војводине", нагласивши да ће "сви они који мисле да могу да пљачкају покрајинску имовину проћи као Велимир Илић", један од главних твораца пропале концесије за изградњу ауто-пута Хоргош-Пожега.

Костреш сматра да је гарант враћања одузете имовине Војводини управо Лига а да би, како је рекао, успешно обавила тај свој задатак мора и сама да се трансформише.

"Морамо да се променимо, да доста радимо и на себи. Недавни конгрес нас је много ојачао и организационо нам помогао да превазиђемо неке проблеме из прошлости. Због тога сам уверен да ћемо бити способни да повратимо имовину Војводине", закључио је Костреш.

http://vesti.krstarica.com/?rubrika...de945f21a50075876&dan=27&mesec=12&godina=2008

Где је полиција, хоће ли неко да хапси ове терористе?

Prodati 51% strateškog državnog preduzeća stranom partneru po meni je akt
veleizdaje nacionalnih interesa i u tom pogledu Kostrš je potpuno u pravu.

Kostres jeste u pravu ali upravo zbog neozbiljnih diletanata kakvi su Kostres i Canak se takve stvari i desavaju, a imovina koju su gradjani pokrajni decenijama stvarali se prodaje bud zasto bez da iko i pita gradjane sta misle o tome(ni Vojvodine , a ni Srbije jer ce sutra tako pokloniti i Djerdap ili Kolubaru za sicu ) .Mozda bi bilo drugacije da umesto cirkuzanata iz LSVa postoji neka ozbiljna regionalna partija koja ce pre svega imati u programu zastitu ekonomskih interesa APV ,a ne gluposti sa zastavama ,akademijama grbovima,paralelnim identitetima i slicno .Nesto kao recimo IDS u Hrvatskoj ,koji se stvarno bori i zastupa interese stanovnika Istre i uziva ogromnu podrsku u tom delu zemlje , dok su Ligasima samo fotelje bitne , jedino ko tu nesto vredi i moze da uradi jeste Pajtic , ali on je ogranicen partijskim shefom koji ga u sustini ne podnosi i plasi ga se , kao i uopste celokupnom dvorskom oligarhijom koju takodje zabole za Vojvodinu .

Sta znaci "stratesko drzavno preduzece"? z:mrgreen:
Cini mi se da ti si protiv privatizacije drzavnih preduzeca i tranzicije i zalazes se za neefikasnu drzavnu svojinu, plansku privredu i socijalizam? z:mrgreen:
Koliko ja znam jos od 1990. ni jedna zemlja u centralnoj i istocnoj Evropi vise nije protiv efikasnije privatne svojine, slobodnog trzista i kanpitalizma? z:mrgreen:
E svasta. z:lol:

Па Американци су пре 80 година продали 100% своје Националне (емисионе) банке дванаесторици Јевреја па нико Вилсона није обесио за мУда иако је неколико година касније изјавио да је "несвесно упропастио САД"!Данас смо сведоци последица тог чина!

Чекај, јел` питао неко тог билмеза што се то зове Нафтна индустрија СРБИЈЕ а не Нафтна индустрија Војводине?

:klap: Браво за овај одговор. Апсолутно тачно.

Не знам и само се питам одакле им храбрости да то траже, како се само усуђују, очито је да циљеви су јасни и све очевиднији. А наши политичари "воде политику" уместо да "воде државу". Ови на очиглед свих отимају све српско, присвајају као своје и черече нашу земљу, а наши не смеју ни да нешто приговоре на ове скандалозне изјаве ових како их постављач теме с правом и назва ГОЛОГУЗИЈАНИ!!! z:lol:

костреш: нис ће бити враћен војводини

НОВИ САД - Заменик председника Лиге социјалдемократа Војводине Бојан Костреш изјавио је у Новом Саду да ће 2009. бити година враћања Нафтне индустрије Србије (НИС) покрајини.

"Сви они који мисле да су добили, или јефтино купили НИС у великој су заблуди. Следећа година ће бити година за враћање те компаније, а с моје стране могу да обећам да никада нећемо одустати", рекао је Костреш на новогодишњој свечаности у седишту странке.

Донедавни председник Скупштине Војводине изјавио је да "Војводини мора да буде враћено све што јој је одузето, не само НИС, односно 'Нафтагас', већ и путеви, железница, пошта, 'Телеком', 'Електровојводина".

Костреш је рекао да ће ЛСВ учинити све да се "стави тачка на пљачку Војводине", нагласивши да ће "сви они који мисле да могу да пљачкају покрајинску имовину проћи као Велимир Илић", један од главних твораца пропале концесије за изградњу ауто-пута Хоргош-Пожега.

Костреш сматра да је гарант враћања одузете имовине Војводини управо Лига а да би, како је рекао, успешно обавила тај свој задатак мора и сама да се трансформише.

"Морамо да се променимо, да доста радимо и на себи. Недавни конгрес нас је много ојачао и организационо нам помогао да превазиђемо неке проблеме из прошлости. Због тога сам уверен да ћемо бити способни да повратимо имовину Војводине", закључио је Костреш.

http://vesti.krstarica.com/?rubrika...de945f21a50075876&dan=27&mesec=12&godina=2008

Где је полиција, хоће ли неко да хапси ове терористе?

cccccc...kakva mukica...srce nashe..kako je pavglu...pa njemu i njima stvarno niko ziv ne moze pomoci

Ne vidim čemu loše reči prema Kostrešu.Pa čovek traži da tužilaštvo pokrene postupak za proveru zloupotreba oko ugovora za koncesiju autoputa Horgoš-Požega.Koliko je Ilić krio taj ugovor,da bi sakrio detalje o raspodeli novca za koncesiju.Pa Ilić je proćerdao novac dobijen od evropske banke za izgradnju obilaznice oko Beograda i nikom ništa.Ko štiti čačanskog hohštaplera.

Back