ŠTA BISTE ZAMENILI?

• Začetnik teme Začetnik teme yana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
yana:
Ako si ovim hteo da kažeš da žene ne obavljaju fizičke poslove-nisi u pravu. Nameštaj prenosimo samo tako, e sad ovo sa izvlačenjem stabala sa konjima-to baš i ne radimo, ali ja ne poznajem ni jednog muškarca koji to radi. Da se brinu o egzistenciji u porodici i da budu glavni oslonac? Pa nego šta radimo?

Ali nije to bila tema, nisam htala uzajamna prepucavanja, nego pohvale.Dakle-šta ti se od osobina suprotnog pola DOPADA.

Dopada mi se pitchka i sise....To najvolim kod zena...Takodje mi se dopadaju i usta, narocito ako imaju pune pravilne usne za pushu...Dopada mi se i to sto su zene fizicki slabije od muskaraca pa kad mi dosadi mogu da iskalim bijes na nekome i tako ustedim novac koji bi dao za vrecu za udaranje ili za novi namjestaj koji bi slupao kad se iznerviram... :D :D :D

"ne znam uopste zasto te zene toliko vole? nezreo si,neodgovoran, ah, da i zgodan si,ha!, pre svega tretiras zene kao stoku.." "mislim da je ovo poslednje presudno" rece cika doktor i zapali cigar zippom.ziveo ti njima takav.

Struja:
"ne znam uopste zasto te zene toliko vole? nezreo si,neodgovoran, ah, da i zgodan si,ha!, pre svega tretiras zene kao stoku.." "mislim da je ovo poslednje presudno" rece cika doktor i zapali cigar zippom.ziveo ti njima takav.

Jacha si od Branke Simic....xexe...prorochica Struja... :D :D :D :D ;)
PS.Kako stojish sa gledanjem u grah iliti suljpa?

chika_doktor:
Samo da dodam da se iza ove celicne zavjese krije jedan osjecajan mladic...xexe
Osjecajan sam ko pokvareni senzor ubrizgavanja na autu... :D :D :D
cujes se cujes?
imas osecaj za filing i zelis imati deset malih deca?
ko je branka?
uza specijanost su mi gledanje u plecku i obrezani krivak.

jeste osnovna skola rules ko se bije taj se voli.dok nam jos nije jasan neki poriv prema devojcici onda cemo za svaki slucaj malo da je mlatimo da ona shvati da treba da obrati paznju na nas.tako govori smigl.
nije svaki obrezani muslimanski, a krivak je rekla bih "njihova lijepa" kovanica za ono sto srbende nazivaju pendrekom.
sta te zanima?:lol: pitaj dok kugla jos fercera :lol: joj kako je meni smesno.

nije ti zamereno nista, i hvala na tome sto si me nasmejao,to cenim.takodje, ne merim necije postojanje obrazovanjem ili poslom kojim se bavi.primitivizam je za mene nesto drugo.
bitna je dusa,ba, dusa.

yana:
Koje karakteristike suprotnog pola vam se dopadaju, u smislu da biste se rado menjali? (Ne mislim menjali pol, nego tu osobinu).

Npr. ja im zavidim na potpunom odsustvu sklonosti ka komplikovanju. Većina muškaraca se ne zamara beskrajnim "A šta ako...?", analiziranjima, nerviranjima zbog sitnica i sl. To mora da je olakšanje.

Naravno, nisu sve žene niti svi muškarci isti, ali ipak neke osobine su karakteristične za većinu.

glede ovoga, fakat je da vecina mushkaraca ne radi to ali kad rade onda su shampioni u analiziranju tj nevidjeno mogu da smore. uzas.

jednom prilikom sam se osetila kao da su se uloge zamenile on sa beskonachnim shbb kbb a ja u fazonu ocu kuci, ne mogu vishe da slusham.

tako da dolazim do genijalnog zakljuchka :idea: da ima razloga shto je ta osobina analiziranja /osim na polju posla, gde je pozeljna i od strane muskog roda uobichajna/ vishe zenska, jer kad je neko mushko ima to je jezivo, a kod zena smo navikli :lol:

dopada mi se jedan ustaljen osećaj za realnost koji muškarci imaju. Nemaju periode kad bilo šta može da im se "učini", to je super, osetljivost (ili neosetljivost) takođe nema nikakvu varijabilu - nekako su do yaya stabilni i to je kul. Govorim o muškarcima u RL, za ove opvde to uglavnom ne važi ;)
Dopada mi se i način na koji donose odluke - brzinski. Učim se tome od njih :)
btw. ne znam kako vi, ali moj dragi bi rado bio trudan umesto mene, samo kad bi to dozvoljavale okonosti (naučne recim, ili biološke). Meni je i ta želja - dovoljna, kapiram da ću to jednog dana mnogo lako podneti uz njega :P

To što su psihički malo uravnoteženiji, staloženiji, mislim da to verovatno ima veze sa hormonima - žene svaki mesec moraju da se bore sa promenama raspoloženja, blagom nervozom, preosetljivošću (dobro, kako koja, to je stvarno individualno), kao na emocionalnom toboganu.

Musko druzenje. Druze se zajedno u grupi od pet, sest, oni su tim, ekipa. Kako da okupis vise od tri drugarice, ova ne podnosi onu, ona ne voli mesto koje voli ova... :sad: Mozda zato muskarci u sportu uzimaju medalje u ekipnim sportovima (fudbal, kosarka, vaterpolo), a zene u individualnim (karate, streljastvo).

Koje karakteristike suprotnog pola vam se dopadaju, u smislu da biste se rado menjali? (Ne mislim menjali pol, nego tu osobinu).

Npr. ja im zavidim na potpunom odsustvu sklonosti ka komplikovanju. Većina muškaraca se ne zamara beskrajnim "A šta ako...?", analiziranjima, nerviranjima zbog sitnica i sl. To mora da je olakšanje.

Naravno, nisu sve žene niti svi muškarci isti, ali ipak neke osobine su karakteristične za većinu.

Eto bas to..mozak bi vam zamenio nekim glupim sa sela..da se ne butate kako nesto znate a svakodnevno se potvrdjuje da najebete i da vas nasankaju

Menjala bih se sa muskima samo za fizicku snagu.

Back