Sta biste volelli da budu u znaku vasa deca?:)

• Začetnik teme Začetnik teme Oliji
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@АлтерЕгона
Мени је саколина у четвртој. Шта с тим? (карта приложена у потпису)

Poenta je, da je čovek koji je astrolog, smislio kako će detetu sa Saturnom u 4. kući biti ok..Msm ako je već nameštao takve stvari i imao fiks ideju, mogao ga je naciljati na neko drugo mesto...Osnovnu simboliku 4. msm da znaš.

Poenta je, da je čovek koji je astrolog, smislio kako će detetu sa Saturnom u 4. kući biti ok..Msm ako je već nameštao takve stvari i imao fiks ideju, mogao ga je naciljati na neko drugo mesto...Osnovnu simboliku 4. msm da znaš.
Па сад. рекапитулација градива не мож` да шкоди. Мени живот није дао дом у којем могу да постојим. С једне стране је то велики притисак да се оде у крајеве где се дом много лакше купује (ето ме), с друге је велика олакшица, јер ме ништа не држи на неком месту док се не сместим.

Сатурналина у шкорпији је према речима колеге "мочварљива". Истина, тренутно сам на мочварном тлу, а и Нови Београд је у том друштву.

The bottom line: нема ми бега од комараца, а они ме обожавају.

Ај ти изволи елаборирај шта си мислила.

Poslednja izmena:
Не морам да не схватим, могу такође да не марим! (немој ` си нервозна :mrgreen: ) Не могу да знам шта ти је на уму, пошто мени то све дође као добар дан. :)

Додуше, њеног ћалета бих очекивао у десетом, пошто је женско.

Back