- Poruka
- 391.920
da postoji u buducnosti
a da je ostvarljivo i prakticno vama i drugima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se "teleportujem" na neke daleke destinacije. K'o u zvezdanim stazama!da postoji u buducnosti
Ово сам ја помислила и рекла наглас када ме је мрзело да се пакујем за пут. Оно као, ништа не носиш, узмеш из куће што ти треба и вратиш се на жељено место а не трошиш време на пут. И онда ме је син ошинуо реалном истином- да би то ишло највише на руку терористима. Замисли стварно да се крећу без икакве контроле...Da se "teleportujem" na neke daleke destinacije. K'o u zvezdanim stazama!![]()
Da...i da teroristi više ne postoje!Ово сам ја помислила и рекла наглас када ме је мрзело да се пакујем за пут. Оно као, ништа не носиш, узмеш из куће што ти треба и вратиш се на жељено место а не трошиш време на пут. И онда ме је син ошинуо реалном истином- да би то ишло највише на руку терористима. Замисли стварно да се крећу без икакве контроле...
Za pocetak korjenita reforma pravopisa, pa da budemo zeru manju nepismeni.da postoji u buducnosti
Samo MilankovićevZa pocetak korjenita reforma pravopisa, pa da budemo zeru manju nepismeni.
Usvajanje reformisanog julijanskog kalendara, pa da nemamo vise srbsku novu godinu na pola januara.
To mi djeluje dostizno.
Vremeplov...hoću da se vratim nazad i da nešto uradim drugačije...
Zdravlje, i da napustim Bgd, sva srećna i zadovoljna.da postoji u buducnosti
došao sam da proverim šta me čeka, jer šta žena zaželi ona to i dobije kad tadda postoji u buducnosti
Ne bi bilo loše, ali da te vrati u tvoje telo a da ti naravno ostane znanje i sećanje iz budućnosti. Taman bih sve one cure iz srednje škole zaveo, koji sam paćenik majko mila....Vremeplov...hoću da se vratim nazad i da nešto uradim drugačije...