Šta biste više želeli dečaka ili devojčicu?

Markoni11

Poznat
Poruka
7.791
Tim naučnika ustanovio je da ženske bebe pokazuju manje znakove stresa i upale nakon porođaja.
Organizam se nakon rođenja devojčica bolje oporavlja.
Testirana je krv iz pupčane vrpce na tzv. oksidativni stres, stanje kada telo nema dovoljno antioksidanata da bi se borilo protiv slobodnih radikala. Merene su i supstance koje telo proizvodi kad ima upalu i pokazalo se da su majke dečaka bile izložene mnogo većem stresu od žena koje su na svet donele devojčicu.

Modernamira5

Domaćin
Poruka
4.342
Tim naučnika ustanovio je da ženske bebe pokazuju manje znakove stresa i upale nakon porođaja.
Organizam se nakon rođenja devojčica bolje oporavlja.
Testirana je krv iz pupčane vrpce na tzv. oksidativni stres, stanje kada telo nema dovoljno antioksidanata da bi se borilo protiv slobodnih radikala. Merene su i supstance koje telo proizvodi kad ima upalu i pokazalo se da su majke dečaka bile izložene mnogo većem stresu od žena koje su na svet donele devojčicu.
Ovo prvi put čujem.A šta biste vi vise voleli da Vam ona rodi?

Markoni11

Poznat
Poruka
7.791
32783375_1455352164568862_4636910816623329280_n.jpg

Mister

Legenda
Poruka
50.200
Ne u zabludi si da imas veci osecaj odgovornosti i da je taj osecaj potreban kao i veca zrtva,sirotinja bez zuba i krova nad glavom ima copor dece i nije manje odgovorna niti su nesrecniji,niko od nas ne moze da zna kako ce biti detetu,mozes sve da mu pruzis a postane narkoman,zapravo sto mu vise pruzis veci retard ce postati,ja sam bio kod babe i dede,tetke,keve i brata se uopste ne secam iz najranijih dana i uopste ne osecam da su me uskratili za nesto kao sto si ti kivna na kevu,burazeru je dala posao ,meni nikad nista i opet me zabole jer moze samo da pokusava da prica kako mi je nesto ucinila,hvala joj sto me zapostavila pa sam spoznao lepote sela i samostalnosti da ne zavisim od nikog,tako da bih i svoju decu isto pravio i ne razmazio da ocekuju od mene sve na tacni,koliko mozes i hoces pruzis jer ionako vrlo rano krecu u vrtic i skolu i drugi imaju veci uticaj na razvoj od roditelja
to je iskljucak koji ne mora bit pravilo