Šta biste vi uradili?

Ma razumijemo se ti i ja da ti kazem samo jos ovo ljubav osjetis cim se rodis i u ljubavi odrastash tebi se cjela poenta "tvoje sorte" usadjuje u srce od prvog momenta kad si prokmeknula na ovaj svijet zakljucak: i kad bidnesh djevojka ti se ne mozesh oteti toj ljubavi jer te upravo formirala i napravila od tebe covjeka! I tebi ce vazda pjesma tvoje sorte ulijevati sigurnost srecu jer poznajesh note melodija koja te privuce nema veze gde se nalazish!

jednom mi jedan stari cojek reko "golub vazda ostaje golub njemu drugo perije ne more nici niti ce da propjeva poput laste, on vazda ostaje golub" (kako bi ti ovo protumacila?) a? ja bi rekla "nemoj letjeti u libanese"

Ja bih ga savetovala da se mesa se slobodno sa drugim pticicama, ako sam zna da je golub nece izgubiti sebe ni u celom jatu gusaka, patki, fazana, lastavica, to su samo ptice drugacijeg perja ali su u osnovi iste kao i on...tako bih ja kazala...

Jedan moj drugar ima burazera koji se sticajem okolnosti zaljubio u devojku iz drugog kraja Srbije (orijentacija: on na severu- ona na jugu)...i tako se oni zabavljali nešto kratko i ona zatrudni i sad nast'o problem...ona dođe kod njega da živi.. ali on baš ga briga... i što je ona došla da žive zajedno (iako ju je on zvao) i što je trudna...ona ne može da nađe posao iz razumljivih razloga a on neće da radi i ponaša se prema njoj ko najveći smrad..a riba ne sme da se vrati kući a vidi da se zahebala.:roll:

Šta bi ste vi uradili da ste na njenom mestu?:think:

Ako tema krene ‚‚po zlu‚‚ molim moderaciju da je prebaci na ozbiljan deo.
Hvala

..............posle yebanja nema kajanja ....................zalosno ali tako stvari stoje .........

Ma razumijemo se ti i ja da ti kazem samo jos ovo ljubav osjetis cim se rodis i u ljubavi odrastash tebi se cjela poenta "tvoje sorte" usadjuje u srce od prvog momenta kad si prokmeknula na ovaj svijet zakljucak: i kad bidnesh djevojka ti se ne mozesh oteti toj ljubavi jer te upravo formirala i napravila od tebe covjeka! I tebi ce vazda pjesma tvoje sorte ulijevati sigurnost srecu jer poznajesh note melodija koja te privuce nema veze gde se nalazish!

Ovo je tako prokleto tacno! Svi teze poznatim melodijama samo sto neki idu losim putem a neki dobrim, a ona sustina je skrivena i ne moze se procenjivati na osnovu povrsne procene porodice da li nam je neko srcu blizak. Kad se dvoje nadju u svojoj sustini sve ostalo pada u vodu:hvala:

isto to savetujem tebi

neka,popio sam pivo...vise me to gust,nego molitva imaginarnim prijateljima...
adults-with-imaginary-friends-are-stupid.jpg

:eek::eek::eek:...a ono covek je covek i biramo spram coveka? Bolje je da uzme Hercegovku koju ne voli nego Libanku koju voli...ajoj mi se ne mozemo razumeti, pazi ko tako zeli nemam nista protiv ali nasilno guranje u kalup raznim kvazi brukanjima i odricanjima prezirem...po cemu su pa Libanke ili bilo ko drugi na svetu manja vrsta od Hercegovaca...bas me zanima ta diferencija specifica koja je toliko znacajna...

slažem se s tobom, čovek je čovek
ali, zamisli samo ovaj scenario (koji uopšte nije nemoguć) - zabavljaš se sa Arapinom, Turčinom, kako god.
on divan, pažljiv, slatkorečiv... zaprosi te, udaš se, odeš tamo s njim, i završiš zatvorena među 4 zida, jer te baja sad gleda drugim očima - ti si mu žena, njegovo vlasništvo... i, šta ćemo?
da se razumemo, nemam ništa protiv Arapa, dok god je tolerancija sveprisutna. problem je što je to drugi način života, drugi mentalni sklop, drugi svet... lepo je kad se vere i nacije mešaju, ali ni tu nije sve baš tako slatko

a propo teme, devojka jeste napravila grešku, ali sad treba da se lupi o čelo i razmisli šta je najbolje za nju i to dete koje će se roditi (to smo apsolvirali).
da je roditelji ne žele nazad, da brak treba da se "blagosilja", to sve razumem ...svesni ste da u manjim sredinama i dalje važe neki običaji iz prošlog veka. nama iz većih gradova je tako nešto nepojmljivo, ali to postoji.. nažalost

mala digresija, majka mog bivšeg nikako nije mogla da svari činjenicu da sam par meseci starija od njega... toliko o tome :neutral:

Jedan moj drugar ima burazera koji se sticajem okolnosti zaljubio u devojku iz drugog kraja Srbije (orijentacija: on na severu- ona na jugu)...i tako se oni zabavljali nešto kratko i ona zatrudni i sad nast'o problem...ona dođe kod njega da živi.. ali on baš ga briga... i što je ona došla da žive zajedno (iako ju je on zvao) i što je trudna...ona ne može da nađe posao iz razumljivih razloga a on neće da radi i ponaša se prema njoj ko najveći smrad..a riba ne sme da se vrati kući a vidi da se zahebala.:roll:

Hvala

bedak....:(...za nju....po mom kraju ima toga kolko oces...sprdali se,ona se primila,on napumpao i sad ga zaboleeee....mozda bi bilo najbolje za nju da je sama....ali sta ce sama sa detetom u nasoj drzavi...***...zaebana situacija:neutral:

Hvala

Svakako i sto pre da ode od tog debila,on joj ne treba.........da se osamostali,ako ne moze da se vrati pod hitno kuci...........nema tu mnogo filozofije,samo nek ne gubi vreme uzalud.........:cool:

skupo je i to brate...200 kinti tri komata...puta po 3 dana da se hebu eto ti 1000..:lol:

PA ko ti je kriv sto te blam pa kupujes po trafikama kad nikog nema...:lol: udji ko covek u Lilly i plati Durex po nizoj ceni...ako ti frka nek ti devojka nabavlja.,..:mrgreen:

@tema

Ne bih zapala u takvu situaciju pa shodno tome nemam sta da napisem iz svog ugla.. + niko ovde ne zna kakav je realna situacija..
Ko zna sta ta devojka uopste ocekuje od svog decka i sl..predlozila bih joj iskren razgovor sa njim....

Hvala

Прво бих њене родитеље и сестру или браћу пребио зато што је нису правилно васпитали да се чува трудноће, затим бих скупљао паре и платио екипи да пребије тог смрада! :cool:

Затим бих њу ишамарао, јер није пазила - циљ јој је био у датом тренутку само да рашири ноге.Ако није она пазила, требао је да он буде свестан да нема интелетуални потенцијал за прављење породице, односно да није изашао из статуса мајмуна!:dash:

А сада нека се пази, нека роди то дете, и одмах нека га да на усвајање јер када дете сазна какве кретене има од родитеља има да постане први серијски убица Србије!:vudu:

Back