Šta biste Vi rado obukli,nosili... ?

9596431598c257539a2e4ea9e74b345a.jpg
 
Koji su to komadi odeće na kojima nikad ne treba štedeti?
Koji su to komadi odeće na kojima nikad ne treba štedeti?


Sigurno ste se par puta u životu pitali na koje komade odeće je najbolje potrošiti novac. To su obično oni komadi koji mogu uvek da vam zatrebaju i koji ne izlaze iz mode. Uvek gledajte da vaš ormar bude ispunjen odećom koja je pogodna za svaki dan i za svečane prilike.
U daljem tekstu smo za vas izdvojili odevne komade na kojim ne treba štedeti, jer će vam uvek trebati, a ako kupujete kvalitetnu odeću od prirodnih materijala, trajaće vam i više godina.

Farmerke - najpoželjnija odeća za svaki dan
Otkad su se krajem devetnaestog veka pojavile, prvo kao čvrsta odeća radnika, a u dvadesetom veku kao odevna kombinacija za svaki dan, farmerke su osvojile svetsko tržište masovnom prodajom. Veliku popularnost su dostigle u drugoj polovini 20. veka. Danas se svaki dan mogu videti i muškarci i žene kako ih kombinuju uz sve, bilo da idu na posao, u šetnju ili izlazak.

Farmerke


Budući da se farmerke nose svaki dan, poželjno je na njih izdvojiti više novca, te kupiti čvrste, kvalitetne i one koje se neće brzo isprati ili pohabati. Nikad ne treba da žalite ako kupite skupe, a dobre farmerke, jer ih ne morate kupovati na svakih nekoliko meseci.

Pidžama za prijatne snove
Pidžama se kupuje na nekoliko godina i vrlo je važno da ona bude od prirodnih materijala, da ne stvara iritacije na koži i da je prijatna tokom spavanja. Muškarci i žene prilikom odabira pidžama uvek gledaju da je udobna i dopadljivih boja, a često se favorizuju i pidzame interesantnih detalja.
Prilikom odabira spavaćica, ženama je važno da su od pamuka koji koži najviše prija i ne izaziva dermatološke probleme. Bilo da su duže ili kraće, sa čipkom ili bez, šarene ili jednobojne, ženama je najbitnije da u svom ormaru imaju spavaćice za ugodan san.

Kaput nikad ne izlazi iz mode
Svake jeseni prodavnice se šarene od raznobojnih kaputa, raznih krojeva i dezena, koji se uvek lako prodaju. To je zato što ovaj odevni komad nikad ne izlazi iz mode, a može se nositi uz sve, za vreme hladnih dana.
Ako želite kvalitetan i lep kaput, ne smete se ustručavati da na njega date više novca jer se kaputi nose i po deset i više godina, a vrlo se lako skraćuju i prekrojavaju. Treba da znate da oni idu uz sve i nose se u svim prilikama, pa je možda prilagodljiviji od obične jakne, koja vam možda neće stajati uz odelo, haljinu ili svečane odeve kombinacije.

Elegantne pantalone uvek dobrodošle na svečanim prilikama
Umesto svečane haljine, dame se često odlučuju da zablistaju u elegantnim pantaloma, koje se sjajno kombinuju uz svečane bluze i štikle. Ovaj trend je zaživeo širom sveta i često možete videte poznate dame kako ih nose u svečanim prilikama.
Umesto male crne haljine, budite drugačiji i kupite jedne kvalitetne crne pantalone. Nebitno je da li su široke, uske, kraće ili duže, jer su aktuelni gotovo svi krojevi. Odvažne dame imaju običaj da kupuju bele elegantne pantalone, ali i druge boje mogu jako lepo da se uklopaju uz adekvatan autfit.

Košulja su za svaki dan, ali i za posebne trenutke
U strogo poslovnom svetu, košulja je neophodna svaki dan u radnom okruženju, ali nju nose svi i svugde, bilo da su deca, mladi ili stariji ljudi. Košulje su izuzetno popularan komad odeće koji se nosi u svim godišnjim dobima, izuzetno su prijatne i uvek je poželjno imati ih u svom ormaru.
Košulje će se uvek uklopiti u odevnu kombinaciju planiranu za trenutke koje smatrate posebnim. Idu uz farmerke, pantalone i suknje, a najbitnije je da su vam komotne. Nemojte uopšte da štedite na komadu odeće koji možete nositi svaki dan i u svim prilikama, jer je košulja uvek u trendu. Vrlo rado je nose mlade žene, koje znaju kako najbolje da izgledaju svaki dan.

Odelo - govori umesto muškarca i žena koje ga nose
Gde god da se pojavi, muškarac u odelu privlači poglede posmatrača i zrači šarmom i elegancijom. Muška odela se svakodnevno viđaju na poslovima, na kojim kodeks oblačenja tako nalaže, ali i na raznim slavljima, svečanostima i događajima, na kojim žele da se obuku lepo i moderno. Žene u odelu se takođe osećaju moćno i odaju utisak jake, samouverene i nezavisne individue.
Danas se prave odela za tople i hladne dane, raznih materijala, i uglavnom su skupa. Ako odelo nosite retko, možete kupiti jedno, ali kvalitetno, pa koliko god da košta. Pravilnim održavanjem odela i brigom prilikom odlaganja, učinićete da traje godinama.

Mala crna haljina - učiniće da zablistate samopouzdanjem
Otkad ju je Koko Šanel osmislila, svaka dama obožava bar jednom godišnje da obuče malu crnu haljinu, u kojoj zrači samopouzdanjem i seksepilom. Ova izuzetno zavodljiva haljina priliči raznim događajima, kao što su žurke, svadbe ili možda izlazak za devojačko veče, a uz nju se kombinuju razne frizure, tašnice, nakit i cipele. Jednostavna i jednobojna, dopušta ostalim aksesoarima da se dodatno istaknu.
Mala crna haljina se prodaje po raznim cenima, a možete kupiti kvalitetan materijal, kao što je svila i odneti krojaču ili krojačici da vam sašije originalan primerak. Postoje krojevi koji savršeno prijanjaju uz svaki oblik tela, a nose je sve generacije, jer dobro stoji i mladim i starijim ženama.

Verujemo da smo uspeli da vas uverimo zašto baš na ovim komadima odeće ne treba štedeti. Kada odlučite da odete u šoping, najvažnije je da kupite odevne komade u kojima ćete biti zadovoljni. Kupujte kvalitetnu odeću koja će da vam traje i dopustite sebi da ponekad potrošite više novca nego obično.
 
Poslednja izmena od moderatora:

Back
Top