Amelie_
Poznat
- Poruka
- 8.246
Ovako je nosio pantalone Toma Zdravkovic
Da si rekao da ovakve modele i krojeve voli i nosi Tom Ford na primer, zvučalo bi možda kao kompliment, ali ovako...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako je nosio pantalone Toma Zdravkovic

Da si rekao da ovakve modele i krojeve voli i nosi Tom Ford na primer, zvučalo bi možda kao kompliment, ali ovako...![]()
Tom Ford ne nosi ovakve krojeve. On samo ultra sehu odelca i raskopčane košulje kad je na poslu.
Ne bih se složila. Tom Ford itekako je poznat u svetu mode po jednostavnim, klasičnim krojevima odela, sakoima od somota, detaljima od satena etc.
Како има лепе ноге ова жена.
Znam ja dobro po čemu je TF poznat, kao i da ovakve predratne modele pantalona ne bi nikad obukao.
.Ijao, Freya hvala ti na komplimentuKako je meni ovo lepo.
Waterfall, kada bih bila bogata tebe bih odabrala za stilistu, svaki put kada pomislim na temi "uh!" vidim tvoj nik.
Volim i ovakvu frizuru, te mekane i opustene pundjice iz kojih vire pramenovi.
, najiskrenije.
ovakav kisobran ja imam, ne suncobran nego kisobran. Volim te momente italijansko mafiaskih udovica, msm taj stajling
))))))))))))))))) ahahhaprvo grozna kombinacija, drugo ako neko voli military fazon nece sa tom cipkom tj imitacijom cipke na obodu ili mornarskim sarama kombinovati, to mi je isto kao kada neka obuce haljinu lepopard print, cfipele tigar print, torba zebra print..
ovakav kisobran ja imam, ne suncobran nego kisobran. Volim te momente italijansko mafiaskih udovica, msm taj stajling))))))))))))))))) ahahha